Φουριόζος ο Γιαζίτσι: Με δικό του γκολ 1-0 ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο

Ο Γιουσούφ Γιαζίτσι έκανε «σεφτέ» με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σκοράροντας στο φιλικό ματς προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στου Ρέντη κόντρα στον Ατρόμητο - Οι δύο ομάδες τίμησαν τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ

Με τα αγωνιστικά συμπεράσματα να περνούν σε δεύτερη μοίρα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 1-0 στο φιλικό ματς προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στου Ρέντη με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Γιαζίτσι στο 5’, με τον Τούρκο μεσοεπιθετικό να ανοίγει λογαριασμό με τη φανέλα των Πειραιωτών, μιας και πέτυχε το πρώτο του γκολ στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό.

Το αποτέλεσμα φυσικά πέρασε σε δεύτερη μοίρα, με την αναμέτρηση να διεξάγεται σε βαρύ κλίμα ελέω του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του.

Από πλευράς Ατρόμητου, ο Πάμπλο Γκαρσία μοίρασε τον χρόνο σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 15’ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού ο Καρλίτος και τις επόμενες μέρες θα διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Αναγνωστόπουλος (46′ Μπότης), Κοστίνια (65′ Ορτέγκα), Ανδρούτσος (65′ Ροντινέι), Τανούλης, Μπιανκόν, Γκαρσία, Ολιβέιρα, Λόλης, Παπακανέλλος, Βέλντε, Γιαζίτζι (65′ Έσε).

Ατρόμητος: Χουτεσιώτης (46′ Κοσέλεφ), Κίνι (46′ Μουντές), Σταυρόπουλος (60′ Μπρόρσον), Μανσούρ (45′ Τσακμάκης), Αθανασίου (46′ Πομόνης), Ουεντραόγκο (46′ Χότζα), Γκονθάλεθ (46′ Καραμάνης), Μπάκου (46′ Αργυρίου), Μίχορλ, Ουάρντα (36′ Βρακάς), Καρλίτος (15′ Φαν Βέερτ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από