O άδικος χαμός του Μπάλντοκ ας μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε την πραγματικότητα!

Ο αδόκητος χαμός του Μπάλντοκ θα αφήσει το σημάδι του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ισως, όμως, αυτή η τραγική ιστορία, μας αφυπνίσει και μας βοηθήσει...

Παγωμάρα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, επικρατεί μετά τη δυσάρεστη αναγγελία του τραγικού θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Είναι από τις ειδήσεις που όταν τις ακούς για πρώτη φορά, λες δεν είναι δυνατόν, δεν μπορεί να συμβαίνει! Πριν από λίγες ημέρες, τον είδαμε όλοι να παίζει στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, να είναι εκεί στο γήπεδο, να τρέχει, να μαρκάρει, να δίνει πάσες.

Και ξαφνικά, χωρίς λόγο και αιτία, το νήμα της ζωής του κόπηκε σε τόσο νεαρή ηλικία και χωρίς προφανή λόγο.

Ο Μπάλντοκ ήταν ένας νέος άνθρωπος, ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που τα είχε όλα. Με μεγάλη καριέρα στα αγγλικά γήπεδα, εμβληματική φυσιογνωμία στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ όπου αγωνίστηκε από το 2017 ως τον Μάιο του 2024 με 205 συμμετοχές και 6 γκολ, διεθνής με την Εθνική ομάδα λόγω ελληνικής καταγωγής του παππού του.

Και από το Μάιο του 2024 ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού», με σκοπό να δημιουργήσει στην Ελλάδα μία νέα σελίδα στην καριέρα του.

Πέρα, όμως, από την αθλητική πλευρά της ζωής του, ήταν και οικογενειάρχης, παντρεμένος με μία κόρη που ως τραγική ειρωνεία, είχε γενέθλια την ημέρα που πέθανε ο πατέρας της. Φανταστείτε το σημάδι που θα μείνει ανεξίτηλο στην καρδιά αυτού του παιδιού, που κάθε χρόνο που θα έχει τα γενέθλια του, θα θυμάται το θάνατο του πατέρα της, σε ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας που θα στοιχειώνει το κορίτσι για όλη του τη ζωή.

Φαινομενικά λοιπόν ο Τζορτζ Μπάλντοκ τα είχε όλα. Σπουδαία καριέρα, φήμη, χρήματα, προσωπική ζωή! Κι όμως, όλα αυτά χάθηκαν ένα απόγευμα στη Γλυφάδα, στον πυθμένα μίας πισίνας…

Θα αφήσει σημάδι
Ο αδόκητος χαμός του, θα αφήσει το σημάδι του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ισως, όμως, αυτή η τραγική ιστορία, μας αφυπνίσει και μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε τα αυτονόητα που μέσα στην καθημερινότητα, ξεχνάμε, αδιαφορούμε, παραλείπουμε.

Το μεγαλύτερο αγαθό στη ζωή μας είναι η υγεία. Αυτή είναι η πραγματικότητα όσο και τετριμμένη να ακούγεται. Στο σύντομο πέρασμα μας από τούτη τη ζωή, όσο διαρκέσει αυτό, ας δώσουμε αξία στα πράγματα, τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που αξίζουν.

Ας μην αναλωνόμαστε με κακίες και τοξικότητες, ας απλώνουμε ένα χέρι βοήθειας σε όσους το χρειάζονται και ας μην μεγεθύνουμε και δίνουμε μεγαλύτερη σημασία σε «ελαφρές» καταστάσεις.

Κι ας συνειδητοποιήσουμε για τα καλά, ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που μας προσφέρει χαρά και ψυχαγωγία, μας χαρίζει συναισθήματα και κάνει πιο ευχάριστες, κάποιες ώρες της ημέρας!

Δεν είναι λόγος ούτε για έχθρες, ούτε για αντιπαλότητες…

Πηγή: In.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από