Τι αναφέρει η UEFA για τον θάνατο του Μπάλντοκ (pic)

Η UEFA δήλωσε συντετριμμένη με τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ανέφερε πως πρέπει να θυμηθούμε τι είναι σημαντικό στη ζωή.

Ο αιφνίδιος θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα και όχι μόνο.

Πλήθος κόσμου αποχαιρετά μέσω των social media τον Μπάλντοκ, ενώ και η ίδια η UEFA πόσταρε μια φωτογραφία του στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, δηλώνοντας συντετριμμένη.

Όμως και ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας Αλεξάντερ Τσέφεριν αναφέρθηκε στο τραγικό γεγονός, τονίζοντας πως δεν πρέπει να ξεχνάμε τι είναι σημαντικό στην ζωή.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τσέφεριν:

«Το βράδυ, ένας νέος παίκτης, ο Τζορτζ Μπάλντοκ έφυγε από τη ζωή. Ήταν παίκτης της εθνικής Ελλάδας και του Παναθηναϊκού. Αν ένα νέο άτομο πεθαίνει, είναι μια μαύρη μέρα. Κι αυτή τη μέρα, πρέπει να θυμίσουμε στον εαυτό μας τι είναι σημαντικό στη ζωή. Σήμερα είσαι, αύριο μπορεί να έχεις φύγει. Εκφράζω βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του παίκτη, στην Ελλάδα και σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη».

Το μήνυμα της UEFA για τον χαμό του Μπάλντοκ:

«Εκ μέρους της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής κοινότητας, είμαστε βαθιά θλιμμένοι για τον θάνατο του αμυντικού του Παναθηναϊκού και της Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ.
Οι σκέψεις μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια είναι στην οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από