Αυτές είναι οι πρώτες ενδείξεις για τα αίτια θανάτου του Μπάλντοκ: Τι βρέθηκε σπίτι του (vid)

Αυτές είναι οι πρώτες ενδείξεις για τα αίτια θανάτου του Μπάλντοκ: Τι βρέθηκε σπίτι του (vid)

Σημαντική αποκάλυψη για τα αίτια θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ - Τι βρέθηκε σπίτι του και οι πρώτες ενδείξεις

Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει προκαλέσει πανελλήνιο σοκ και θλίψη. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Γλυφάδα χθες, βράδυ Τετάρτης (9/10).

Ο επίτιμος πρόεδρος των αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε πως υπάρχουν πληροφορίες ότι βρέθηκαν δύο ποτήρια εκτός από το μπουκάλι βότκας, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ήταν και δεύτερο άτομο μαζί με τον Μπάλντοκ στο σπίτι του χθες.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο θάνατος του 31χρονου προσδιορίζεται περίπου στις 19:00. Το σήμα όμως η Αστυνομία το πήρε στις 22:30.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης:

«Ένας άνθρωπος βρέθηκε νεκρός στον πάτο της πισίνας, μπρούμυτα, η γυναίκα του έπαιρνε από το μεσημέρι. Πήρε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, τον βρήκε μπρούμυτα». Με τα λόγια αυτά περιέγραψε αρχικά τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο επίτιμος πρόεδρος των αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Οι πληροφορίες λένε ότι υπήρχαν δύο ποτήρια στο τραπέζι. Ψάχνουν να δουν μήπως ήταν κάποιος εκεί από τις κάμερες. Ποιες ήταν οι αιτίες του θανάτου… Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για ανακοπή, για πνιγμό. Θα το πουν οι ιατροδικαστές. Σκονισμένο το τραπέζι.

Δεν υπήρχαν σημάδια ή μώλωπες, ένα τραπεζάκι με δύο ποτήρια και η έρευνα επικεντρώνεται αν υπήρχε κάποιος εκεί. Απ’ ότι φαίνεται πάντως τα αίτια ήταν παθολογικά. Δεν δείχνει εγκληματική ενέργεια».

Σχετικά με τα δύο ποτήρια, εξήγησε πως αυτό μπορεί να είναι τυχαίο. «Μπορεί ο άνθρωπος στο ένα να είχε νερό στο άλλο το ποτό του. Μπορεί χίλια δυο. Θα δούμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ