Οι αναπάντητες και η τραγική ανακάλυψη – Το χρονικό του θανάτου του Μπάλντοκ

Οι αναπάντητες και η τραγική ανακάλυψη – Το χρονικό του θανάτου του Μπάλντοκ

Όλα ξεκίνησαν από τις αναπάντητες κλήσεις της συζύγου του Τζορτζ Μπάλντοκ...

Το ελληνικό ποδόσφαιρο πενθεί για τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ενός νέου ανθρώπου ετών 31 που βρέθηκε νεκρός χθες (9/10) βράδυ στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Η είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού προκάλεσε σοκ και θλίψη και όλοι οι συμπαίκτες του και όχι μόνο είναι «παγωμένοι» στο άκουσμα ότι ο φίλος τους έφυγε από τη ζωή.

Όλα ξεκίνησαν από τις αναπάντητες κλήσεις της συζύγου του Μπάλντοκ, η οποία τον έπαιρνε τηλέφωνο από την Αγγλία προκειμένου εκείνος να ευχηθεί στο παιδάκι τους που είχε γενέθλια. Ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού δεν απαντούσε στις κλήσεις και η γυναίκα του κάπου εκεί άρχισε να ανησυχεί. Αποτέλεσμα; Να ειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε ο Μπάλντοκ για να πάει να δει τι συμβαίνει.

Ο τελευταίος λίγο μετά τις 22:25 μπήκε στο σπίτι, είδε τον διεθνή άσο χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα και στις 22:29 ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, το οποίο μετά από 9 λεπτά είχε ήδη φτάσει εκεί. Αμέσως διαπιστώθηκε ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ, με συνέπεια αμέσως μετά να αναλάβει η Ασφάλεια.

Αμέσως σφραγίστηκε όλος ο χώρος, κλήθηκε η σήμανση και ιατροδικαστής. Δεν διαπιστώθηκε κάποιο εμφανές τραύμα στο σώμα του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, σήμερα Πέμπτη (10/10) θα γίνει η νεκροψία και οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δείξουν τα αίτια του θανάτου του Μπάλντοκ.

Η έρευνα από την ελληνική Αστυνομία για το τι ακριβώς οδήγησε τον 31χρονο ποδοσφαιριστή στον θάνατο έχει ξεκινήσει, καθώς έχει παρθεί ήδη υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Έξω από το σπίτι που διέμενε ο Μπάλντοκ μαζεύτηκαν λίγη ώρα μετά την τραγική είδηση του θανάτου συντετριμμένοι παράγοντες και ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, για να μάθουν και εκείνοι ό,τι περισσότερο μπορούσαν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ