Συγκλονισμένα και τα διεθνή ΜΜΕ με τον χαμό του Μπάλντοκ (pics)

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, με τα νέα να συγκλονίζουν ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ έκανε τον γύρο του κόσμου, με όλα τα μεγάλα μέσα ανά τον κόσμο να αναφέρονται στο τραγικό συμβάν.

Ειδικά στην Αγγλία στην οποία αγωνίστηκε για το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, μέχρι να πάρει το καλοκαίρι μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό.

«Τραγωδία ενός αστέρα» γράφει στον τίτλο της η αγγλική εφημερίδα «Sun», με τις «Mirror» και «Daily Mail» να ακολουθούν στον αγγλικό Τύπο.

Το BBC μετέδωσε τις πληροφορίες γύρω από τον θάνατο του Μπάλντοκ, καθώς και τις αντιδράσεις στην Ελλάδα από τις ποδοσφαιρικές αρχές και ομάδες.

Το γαλλικό «RMC» με τη σειρά του αναμεταδίδει τις λεπτομέρειες της τραγωδίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «ο διεθνής Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του».

Και άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ιστοσελίδες φιλοξενούν στα πρώτα τους θέματα την τραγική είδηση του θανάτου του Μπάλντοκ, όπως η ισπανική Marca και η πορτογαλική A Bola.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από