Η μοναδική φορά που ο Μπάλντοκ και ο αδερφός του Σαμ, έπαιξαν μαζί

Η μοναδική φορά που ο Μπάλντοκ και ο αδερφός του Σαμ, έπαιξαν μαζί

Τη σεζόν 2010-11 ο Τζορτζ Μπάλντοκ έπαιξε το ένα και μοναδικό επίσημο αγώνα έχοντας συμπαίκτη τον αδερφό του, Σαμ.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, άσος του Παναθηναϊκού και της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου βρέθηκε απόψε (9/10) νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του. Μία απίστευτη τραγωδία που βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, που όμως θα έχουν να θυμούνται όμορφες στιγμές με τον 31χρονο.

Τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδων, όπως ο μεγάλος αδερφός του ο Σαμ, που μαζί πρόλαβαν και έπαιξαν μόλις μία φορά επίσημο αγώνα, σε επίπεδο αντρών, στην League One της Αγγλίας.

Διαβάστε επίσης: Στις 22.29 η κλήση στο ΕΚΑΒ για τον Μπάλντοκ – Έφτασε σε 10 λεπτά – Δεν άκουσε κανείς τίποτα

Ήταν η τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2010-11 όταν τα δύο αδέρφια, ο Τζορτζ και ο Σαμ, αγωνίστηκαν μαζί για 23 λεπτά στην εκτος έδρας νίκη της ΜΚ Ντονς επί της Όλνταμ (2-1), με τον Τζορτζ να αγωνίζεται βασικός σε όλο το 90λεπτο και τον Σαμ να περνά αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Έκτοτε τα δύο αδέρφια συναντήθηκαν ξανά ως αντίπαλοι μόνο, 6 φορές, με τον Τζορτζ να έχει 3 νίκες 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα από τις ομάδες που αγωνίστηκε ο αδερφός του (ΜΚ Ντονς, Μπρίστολ Σίτι, Ρέντινγκ).

Ο Σαμ, αποφοίτησε πρώτος, χρονικά, από την Ακαδημία της ΜΚ Ντονς, κάνοντας το ντεμπούτο του τον Δεκέμβριο του 2005, αλλά πραγματοποιώντας μόλις 12 εμφανίσεις τις πρώτες 3 σεζόν του. Συνολικά με την ομάδα από την οποία αναδείχθηκε είχε 125 εμφανίσεις με 43 γκολ και 6 ασίστ.

Ο Τζορτζ είχε και αυτός 125 με την πρώτη ομάδα της ΜΚ Ντονς, σκοράροντας 2 φορές και δίνοντας 8 ασίστ, μέχρι και το 2017 που πήρε τη μεταγραφή στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, πριν μετακομίσει το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ