«Ο Τσάλοφ είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ»

«Ο Τσάλοφ είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ»

Ο Αλεξάντερ Γκολόβιν μίλησε για την σχέση του με τον Φιόντορ Τσάλοφ και την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ.

Ο Αλεξάντερ Γκολόβιν είναι πολύ καλός φίλος και συμπαίκτης του Φιόντορ Τσάλοφ στην Εθνική Ρωσίας και μίλησε για τις σχέσεις τους αλλά και την απόφαση του δεύτερου να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων ο παίκτης της Μονακό ανέφερε πως ο σέντερ φορ του Δικεφάλου του Βορρά νιώθει χαρούμενος στην ομάδα και του αρέσουν τα πάντα στην Τούμπα.

Διαβάστε επίσης: Το κρίσιμο (φιλικό) τεστ του Μεντιλίμπαρ, η δοκιμή του Γιαζιτσί, όσοι «ψάχνουν» ευκαιρίες και το ρεπό

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ναι, είδα το παιχνίδι που έπαιξε με την Γαλατάσαραϊ. Μιλάμε συχνά, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, επικοινωνούμε καλά. Βασικά έμεινε ικανοποιημένος και έφυγε όπως ήθελε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κορυφαία πρωταθλήματα, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, του αρέσουν όλα από ότι μου έχει πει», ανέφερε αρχικά ο Γκολόβιν.

Στο αν θα είναι εύκολο να πάει στα πρώτα πέντε πρωταθλήματα μέσω του ΠΑΟΚ παρά απευθείας από την ΤΣΣΚΑ, ο Γκολόβιν επισήμανε: «Είναι σίγουρα πιο εύκολο. Έχουν παρουσία στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Περισσότερος κόσμος παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα απ’ ότι το ρωσικό, οπότε είναι λογικό να πάρει μια μεταγραφή για ένα πρωτάθλημα άλλο στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ