Άρης: Αυτή είναι η ρήτρα του Μορόν

Στο νέο τριετές συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Ισπανός επιθετικός με τον Άρη, μέσα στις επόμενες μέρες, θα προβλέπεται και ρήτρα αποχώρησης, ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Άρης προχώρησε στην καλύτερη του «μεταγραφή», ίσως, καθώς συμφώνησε σε όλα με τον Λορέν Μορόν, για την επέκταση της συνεργασίας τους έως και τον Ιούνιο του 2027.

Στο νέο τριετές συμβόλαιο που θα υπογράψει τις επόμενες μέρες ο Ισπανός επιθετικός, – που θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, καθώς οι συνολικές αποδοχές του θα ξεπεράσουν, μαζί με τα μπόνους, τα τρία εκατομμύρια ευρώ – θα συμπεριλαμβάνεται, και ρήτρα αποχώρησης.

Συγκεκριμένα, αν κάποια ομάδα θα θελήσει να αποκτήσει τον Ισπανό επιθετικό, θα πρέπει να καταβάλλει στην ΠΑΕ Άρης το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό το ποσό συμφωνήθηκε στις επαφές που είχαν οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων με τον εκπρόσωπο του Ισπανού επιθετικού.

Θα πρέπει, τέλος, να σημειωθεί ότι μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη οι εκπρόσωποι του Λορέν Μορόν, προκειμένου να έχουν τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη και ο παίκτης να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από