Άρης: Ο Κουάισον και οι άλλοι

Άρης: Ο Κουάισον και οι άλλοι

Ο Σουηδός επιθετικός θα εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα από πλευράς φυσικής κατάστασης, ενώ ρυθμούς αναμένεται να ανεβάσουν και οι Φαμπιάνο, Χουάνκαρ, Μάγιο και Σουλεϊμάνοφ.

Ο Ρόμπιν Κουάισον έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στο ματς της 7ης αγωνιστικής με τη Λαμία, δείχνοντας ότι χρειάζεται, φυσικά, ακόμα χρόνο, προκειμένου να επιστρέψει στα επιθυμητά επίπεδα από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε την κατάλληλη χρονική στιγμή για τον Σουηδό επιθετικό, που ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς στις προπονήσεις και θα έχει την ευκαιρία να καλύψει σε μεγάλο βαθμό το χαμένο έδαφος.

Διαβάστε επίσης: Ο Βιλντόζα φωνάζει «παρών» και αρπάζει την ευκαιρία του Μπαρτζώκα (vids)

Με τη μέχρι τώρα εικόνα του, φαίνεται ότι ο ποδοσφαιριστής θα είναι απόλυτα έτοιμος στις τελευταίες μέρες του τρέχοντος μήνα ή στις αρχές του επόμενου.

Ο Κουάισον, όμως, δεν είναι ο μοναδικός παίκτης του Άρη που θα προσπαθήσει να επιστρέψει σε καλή αγωνιστική κατάσταση το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται και οι Φαμπιάνο, Μάγιο, Σουλεϊμάνοφ και Χουάνκαρ. Τέλος, συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του ο Βέλεθ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ