Άρης: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Φρίντεκ

Άρης: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Φρίντεκ

Ο Τσέχος αριστερός μπακ ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, ενώ ο Βέλεθ συνέχισε την αποθεραπεία του, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Ο Μάρτιν Φρίντεκ ήταν το νέο πρόσωπο στην απογευματινή προπόνηση του Άρη. Ο Τσέχος αμυντικός ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς ενοχλήσεις.

Αντίθετα, συνέχισε την αποθεραπεία του ο τραυματίας Φραν Βέλεθ. Τέλος, ο Μάρτιν Μοντόγια,που συμπλήρωσε κάρτες, θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του στο εντός έδρας παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό.

Διαβάστε επίσης: Ο δεύτερος «βασιλιάς» της Ολλανδίας λεγόταν κι αυτός… Γιόχαν

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Μετά το ρεπό της Κυριακής, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, που ήταν απογευματινή και έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game και παιχνίδια κατοχής μπάλας για το δεύτερο γκρουπ).

Ο Μάρτιν Φρίντεκ, που απουσίαζε από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία, λόγω ίωσης (γαστρεντερίτιδα), προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Φραν Βέλεθ συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας.

Από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα απουσιάσει ο διεθνής Άλβαρο Σαμόρα, ο οποίος κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κόστα Ρίκα.

Αύριο, Τρίτη, το πρωινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Κ19 στο «Δασυγένειο».

* O Μαρτίν Μοντόγια, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (10η Αγωνιστική)».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ