Έγιναν εννιά συλλήψεις πριν το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Σε εννιά συλλήψεις οπαδών προχώρησε πριν το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός η αστυνομία, στο πλαίσιο των προελέγχων που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ

Στο πλαίσιο προελέγχων που έγιναν πριν την έναρξη του χθεσινού (6/10) ντέρμπι ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός στο ΟΑΚΑ, συνελήφθησαν εννιά άτομα και σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τους.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εντατικούς ελέγχους με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την πρόληψη της αθλητικής βίας. Και σε αυτούς τους ελέγχους συνελήφθησαν 9 άτομα, ηλικίας 17, 18, 23, 27, 31, 36 38 και 46 ετών.

Διαβάστε επίσης: Όταν Μουζακίτης και Κωστούλας είναι οι καλύτεροι στο ντέρμπι «αιωνίων»…

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και το Αστυνομικό Τμήμα ΟΑΚΑ σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τους –κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, καθώς και της νομοθεσίας περί αντιμετώπισης βίας σε αθλητικούς χώρους.

Συγκεκριμένα, σε σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε στους κατηγορούμενους σε προελέγχους πριν την έναρξη του αγώνα, κατελήφθησαν να κατέχουν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, 2 πυροτεχνήματα, 2 καπνογόνα, σιδερογροθιά και αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από