Άρης: Τα δεδομένα για Μάγιο και Βέλεθ

Ο Ισπανός δεξιός μπακ αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις τις επόμενες μέρες, ενώ η κατάσταση της υγείας του συμπατριώτη του κεντρικού αμυντικού θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ του Άρη.

Η διακοπή του πρωταθλήματος εκτός από την ευκαιρία που δίνει στον Άκη Μάντζιο να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της ομάδας του, αποτελεί και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, προκειμένου να επιστρέψουν στην δράση ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι Μάγιο και Βέλεθ, με τα δεδομένα, βέβαια, να είναι διαφορετικά. Ο Ισπανός δεξιός μπακ έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τη Λαμία, περισσότερο, βέβαια για ψυχολογικούς λόγους, καθώς δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης: Λαμπαδαρίου στον ΣΚΑΙ: Δεν είναι πέναλτι του Ρετσου

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται, όμως, μέσα στις επόμενες μέρες να ενσωματωθεί στις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Αντίθετα, αναμένεται να γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης της υγείας του Βέλεθ και της πορείας του τραυματισμού του από το ιατρικό τιμ του Άρη.

Στη συνέχεια θα καθοριστεί το πλάνο της αποθεραπείας του Ισπανού κεντρικού αμυντικού και η ημερομηνία επιστροφής του στην αγωνιστική δράση. Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τρεις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Μοντόγια και θα πρέπει να εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από