Μεντιλίμπαρ: «Δεν είδαμε πράγματα που θέλαμε από τον Ολυμπιακό»

Μεντιλίμπαρ: «Δεν είδαμε πράγματα που θέλαμε από τον Ολυμπιακό»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι περίμενε να δει περισσότερα πράγματα από την ομάδα του.

Η εικόνα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ δεν άφησε ικανοποιημένο τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που τόνισε πως περίμενε περισσότερα πράγματα από την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-2: Αγχωτικό «διπλό» στη Λιβαδειά και κορυφή

Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου:

«Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε πολύ. Δεν μπορέσαμε να μπούμε στην αντίπαλη περιοχή, δεν μπορούσαμε να πιέσουμε. Ο αντίπαλος μάς δυσκόλεψε. Δεν δείξαμε το πρόσωπο που θέλαμε. Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε την κατάσταση. Είχαμε τις ευκαιρίες που δεν τις αξιοποιήσαμε. Σε γενικές γραμμές δεν είδαμε πράγματα που θέλαμε από την ομάδα μας».

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε τον Ολυμπιακό να κάνει αλλαγή από το ημίχρονο και να αλλάζει πρόσωπο με τον Μπάμπη Κωστούλα. Είδατε αυτά που θέλατε στο δεύτερο ημίχρονο;

«Όχι υπερβολικά πράγματα, αλλά βελτιωθήκαμε σε έναν βαθμό. Είδαμε μία αλλαγή ως προς τη διάθεση στην επίθεση. Προσπαθήσαμε να κινηθούμε περισσότερο στην περιοχή του αντιπάλου, όχι όμως ότι είχαμε και τον έλεγχο. Απλώς αυξήσαμε την επιθετική μας λειτουργία».

Το παράπονο από τους παίκτες σας είναι για την τελική προσπάθεια;

«Αν θες να έχεις καλή επίθεση, πρέπει να έχεις καλή άμυνα. Οταν μία ομάδα έχει καλή άμυνα, τότε έχει και καλή επίθεση. Θα ήθελα καλύτερη αμυντική λειτουργία και τότε θα ερχόταν και η καλή επιθετική λειτουργία».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ