Παπαδόπουλος: «Δεν έχουμε νίκη και είμαι βασικός υπεύθυνος, θα μιλήσω με ιδιοκτήτη και παίκτες και θα πάρω τις αποφάσεις μου»

Παπαδόπουλος: «Δεν έχουμε νίκη και είμαι βασικός υπεύθυνος, θα μιλήσω με ιδιοκτήτη και παίκτες και θα πάρω τις αποφάσεις μου»

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Λεβαδειακός, αλλά και στο μέλλον του αναφέρθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο Λεβαδειακός δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΠΑΟΚ και ηττήθηκε με 2-0, έχοντας χάσει πέναλτι στο δεύτερο μέρος κι ενώ το παιχνίδι ήταν χωρίς σκορ, παραμένοντας έτσι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε μετά το παιχνίδι και ανέλαβε την ευθύνη για το ξεκίνημα των Βοιωτών, αναφέροντας ότι θα μιλήσει με τη διοίκηση.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Παπαδόπουλος:

«Μερικές φορές όταν τελειώνει το παιχνίδι, δεν ξέρεις τι πρέπει να πεις και τι να κάνεις. Είναι κάτι που επαναλαμβάνεται και όταν τελειώνει το παιχνίδι και δεν ξέρεις τι πρέπει να πεις. Σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα είναι ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο, αλλά δεν έχει ακόμα πάρει τη νίκη. Βασικός υπεύθυνος είμαι εγώ.

Θα μιλήσω με τον ιδιοκτήτη, με τους παίκτες και θα πάρω τις αποφάσεις μου. Αυτό θα το αποφασίσω εγώ. Παίζουμε καλά, αλλά χάνουμε πέναλτι, δεν μπαίνουμε μπροστά στο σκορ και χάνουμε το ματς. Έχει επαναληφθεί πολλές φορές αυτό το έργο και θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές».

Για το ότι ο κόσμος τον χειροκρότησε: «Η ουσία είναι ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή με όλη την καλή της εικόνα δεν έχει κερδίσει. Είμαι ένας άνθρωπος που κοιτάει το συμφέρον της ομάδας και ποτέ το εγώ μου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ