Αλόνσο: «Κάναμε καλό παιχνίδι – Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες»

Αλόνσο: «Κάναμε καλό παιχνίδι – Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο υποστήριξε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, πως ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερες ευκαιρίες να πάρει τη νίκη.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν στο ισόπαλο 0-0 στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, σε ένα παιχνίδι με αρκετές καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «Πρασίνων», Ντιέγκο Αλόνσο, ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις πως η ομάδα του έκανε καλό παιχνίδι και είχε περισσότερες ευκαιρίες από τους Ερυθρόλευκους για να πάρει το τρίποντο, ενώ αναφέρθηκε και στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η βαθμολογία της Superleague μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι «αιωνίων» (pic)

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Είχαμε καλύτερες στιγμές από τον αντίπαλο. Δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που είχαμε και τις ευκαιρίες, όμως πραγματικά δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Μου έκανε εντύπωση ο διαιτητής, ο οποίος κάθε λίγο σταματούσε μία ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, συνέχεια σταματούσε τον αγώνα.

Είχαμε καλές στιγμές και η ομάδα ήταν πρωταγωνίστρια. Κάναμε έναν πολύ μεγάλο αγώνα, βεβαίως μας στοίχισε η έξοδος του Φώτη. Σε κάθε στιγμή θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, κάναμε μεγάλη προσπάθεια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ