Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι (pic)

Χωρίς τον Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που ένιωσε ενοχλήσεις την τελευταία στιγμή και έμεινε εκτός.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό σε λίγη ώρα στο ΟΑΚΑ, για το μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ντιέγκο Αλόνσο για το ματς με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός έχει τον δικό του… Λαμίν – Ποιος είναι ο 18χρονος Σιλά, που έδωσε τη νίκη στο ντέρμπι (vid)

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι, με αποτέλεσμα να πάρει φανέλα βασικού ο Γιούρι Λοντίγκιν. Οι Μπάλντοκ, Ίνγκασον, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς τετράδα στην άμυνα. Αράο και Τσέριν θα αγωνιστούν στον άξονα, ενώ οι Τετέ-Τζούριτσιτς στα άκρα και ο Μπακασέτας πίσω από τον προωθημένο Ιωαννίδη.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Λοντίγικν, Μπάλντοκ, Ίνγκασον, Γιεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Τετέ, Τζούρισιτς, Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από