Athens Kallithea – Αστέρας Τρίπολης 1-3: Επέστρεψαν στις νίκες οι Αρκάδες

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τον Αστέρα Τρίπολης που επιβλήθηκε με 3-1 της Athens Kallithea στο γήπεδο της «Λεωφόρου».

Ύστερα από πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα (3 ισοπαλίες, 2 ήττες) ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε στις νίκες, μετά την πρεμιέρα, και επικράτησε με 3-1 της Athens Kallithea στο γήπεδο της «Λεωφόρου» για την 7η αγωνιστική της Superleague.

Το σύνολο του Κλοντ Μακελελέ καθάρισε την υπόθεση νίκη στο δεύτερο μέρος όταν και μέσα σε έξι λεπτά οι Καλτσάς και Μακέντα σκόραρα δις, χαρίζοντας έτσι το πρώτο «τρίποντο» του Γάλλου τεχνικού στον πάγκο των Αρκάδων. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 28′ μετά την αποβολή του Μουτίνιο.

Η αναμέτρηση άρχισε ιδανικά για τον Αστέρα, με τον Καστάνιο στο 19′ να βρίσκει τον Χουλιάν Μπαρτόλο και εκείνος με ωραία ενέργεια άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στο 28′ ήρθε η αποβολή του Μουτίνιο να αλλάξει τις ισορροπίες. Ωστόσο, η Athens Kallithea βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει σε 1-1 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελία Τζιάνι.

Στο δεύτερο μέρος, οι Αρκάδες πίεσαν για το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Εκείνο μπορεί να άργησε λίγο αλλά ήρθε στο 71ο λεπτό. Έπειτα από ωραία συνεργασία των γηπεδούχων, ο Μπιλέ βρήκε τον Καλτσά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας για το 2-1. Έξι λεπτά μετά, ο Αστέρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 με δράστη τον Φεντερίκο Μακέντα ύστερα από τη σέντρα του Μπαρτόλο.

ATHENS KALLITHEA: Μπαραγκάν, Σοϊρί, Ισιμάτ-Μιρίν, Μότοκ, Ματίγιεβιτς (46′ Τσιβελεκίδης), Ματίγια (65′ Εντιαγιέ), Ντιμπά (81′ Βαλμπουενά), Τζιάνι (79′ Ντεμέτριους), Μουτίνιο, Βασιλόγιαννης (81′ Λουκίνας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιντώτας, Αλάγκμπε (62′ Γκος), Ντέλι, Καστάνιο (67′ Τριανταφυλλόπουλος), Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μουνιόθ (59′ Καλτσάς), Άλχο, Μπαρτόλο, Κρέσπι (67′ Μπιγιέ), Άνταμ (59′ Μακέντα)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από