Χαμός στον Ρέντη – «Διπλό μες το ΟΑΚΑ, Θρύλε ολέ…» (vids)

Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Ρέντη και εμψύχωσαν τους «ερυθρόλευκους» παίκτες, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το σύνθημα για το διπλό στο ΟΑΚΑ έδωσε ο κόσμος του Ολυμπιακού!

Χιλιάδες οπαδοί του πειραϊκού συλλόγου βρέθηκαν το απόγευμα έξω από το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Ρέντη και εμψύχωσαν τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους ποδοσφαιριστές ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το «κλειδί» για το διπλό στο ΟΑΚΑ

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί ζήτησαν από τον Βάσκο προπονητή και τους παίκτες του να νικήσουν τον Παναθηναϊκό στο αποψινό παιχνίδι (20:30) και να γυρίζουν από ΟΑΚΑ με το διπλό.

«Διπλό μες το ΟΑΚΑ, Θρύλε ολέ…» ήταν από τα συνθήματα που δονούσαν την ατμόσφαιρα, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να αποδεικνύει έμπρακτα για μια ακόμα φορά τη στήριξή του στην αγαπημένη του ομάδα και να εμψυχώνει τον Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του.

Μια άκρως «ερυθρόλευκη» ατμόσφαιρα, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να μετατρέπουν το προπονητικό κέντρο του Ρέντη σε ένα μικρό Καραϊσκάκη.

Με συνθήματα, καπνογόνα και χειροκροτήματα, με τον κόσμο να δίνει το σύνθημα και να περιμένει από τον Μεντιλίμπαρ και τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν πράξη την επιθυμία τους και να γυρίσουν το βράδυ από το ΟΑΚΑ έχοντας πάρει το διπλό.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με τον Βάσκο προπονητή να έχει προετοιμάσει τους παίκτες του για μια μεγάλη μάχη, όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στις δηλώσεις που είχε κάνει στο συνδρομητικό κανάλι, ενόψει του αποψινού ντέρμπι.

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι γίνεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, με τον Ολυμπιακό να προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Μπράγκα (3-0), για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από