Δέλλας: «Θα ήταν κρίμα να μην κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι»

Στη σημασία της νίκης του ΟΦΗ απέναντι στον Πανσερραϊκό στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας, μετά το τέλος της αναμέτρησης στις Σέρρες.

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές και εντάσεις, ο ΟΦΗ κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα του Πανσερραϊκού, για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με 2-0, οι γηπεδούχοι απάντησαν και έφεραν το ματς στα ίσα, ωστόσο ο Φούντας με πέναλτι στο 89′ έδωσε τελικά τη νίκη στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στον Ρέντη – «Διπλό μες το ΟΑΚΑ, Θρύλε ολέ…» (vids)

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τη σημασία της νίκης της ομάδας του, μετά και την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Παναιτωλικό.

Όσα είπε ο Δέλλας στη NOVA:

«Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Καταφέραμε οι ίδιοι μας να ισοφαριστούμε από το 0-2. Σταθήκαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες και θα ήταν κρίμα βάσει εικόνας να μην κερδίσουμε. Μας απασχολεί πως δεχόμαστε ίδια γκολ και θα πρέπει να βρούμε λύση. Μας κόστισε το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα μας. Η νίκη είναι σημαντική σήμερα, με προσήλωση και δουλειά να κερδίσουμε μετά τη διακοπή νίκες εντός και εκτός έδρας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από