Το εντυπωσιακό 77% του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ (vids)

Ο Ολυμπιακός έχει 77% θετικών αποτελεσμάτων στο ΟΑΚΑ σε παιχνίδια με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό. Ποιο ήταν το τελευταίο (πριν από το σημερινό) παιχνίδι που έπαιξαν μεταξύ τους στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η «μητέρα των μαχών» της Superleague είναι προ των πυλών, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (6/10, 20:30) για την έβδομη αγωνιστική της Superleague.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την «τριάρα» απέναντι στην Μπράγκα, ενώ ο Παναθηναϊκός από το ισόπαλο 1-1 παιχνίδι με αντίπαλο την Μπάνια Λούκα, που έχει στενέψει τα περιθώρια για τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Διαβάστε επίσης: Ιωαννίδης – Ελ Κααμπί, η απόλυτη σύγκριση: Δύο «πιστόλια» με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά (vids)

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παιχνίδια των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ με γηπεδούχο των Παναθηναϊκό, καθώς ο Ολυμπιακός έχει 77% πετυχημένων αποτελεσμάτων απέναντι στους πράσινους στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Συγκεκριμένα οι πράσινοι έχουν μόνο 23% ποσοστό νικηφόρων αποτελεσμάτων (6 νίκες), ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 77% θετικών αποτελεσμάτων, 42% νίκες (11), 35% ισοπαλίες (9). Γενικά έχουμε δει και μπορεί κάποιος να το πει με ακρίβεια πως το ΟΑΚΑ του πάει.

Το τελευταίο ματς που έπαιξαν μεταξύ τους στο Ολυμπιακό Στάδιο

Το τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό διεξήχθη στις 22 Σεπτεμβρίου του 2019, δηλαδή την σεζόν 2019-20 και έληξε ισόπαλο με 1-1. Ο Ολυμπιακός είχε ανοίξει το σκορ με τον Γκερέρο στο 35ο λεπτό με όμορφο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Ισοφάρισε για τους πράσινους ο Μολό από το σημείο του πέναλτι στο 90ο λεπτό και ενώ προηγουμένως ο Ζοσέ Σα είχε πιάσει πέναλτι του Μακέντα, το οποίο μάλιστα εκτελέστηκε δύο φορές!

Η τελευταία νίκη των ερυθρόλευκων στο ΟΑΚΑ

Η τελευταία νίκη του Ολυμπιακού ήταν στις 17 Μαρτίου του 2019 σε παιχνίδι που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς οι οπαδοί των πράσινων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και το διέκοψαν στο 69ο λεπτό με αποτέλεσμα να διακοπεί και να δοθεί άνευ αγώνος στον Ολυμπιακό με 3-0.

Στο διάστημα που παίχτηκε ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός νικούσε με 1-0, χάρη σε γκολ του Γκερέρο με πανέμορφη κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κούτρη στο 53ο λεπτό του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από