Ο Γιαννάκης έφυγε, ο Ηλιόπουλος μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών στο Αγρίνιο- «Τι είναι αυτά Πουλικίδη…»

Ο Γιαννάκης έφυγε, ο Ηλιόπουλος μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών στο Αγρίνιο- «Τι είναι αυτά Πουλικίδη…»

Ο Μάριος Ηλιόπουλος μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών χθες στο Αγρίνιο. Αλλά...

Πρώτη ήττα της χρονιάς για την ΑΕΚ της Super League χθες βράδυ στο Αγρίνιο. Και συνέβη στην εβδομάδα της αποχώρησης του Γιαννάκη Παπαδόπουλου και του Παναγιώτη Κονέ. Τώρα δηλαδή που ο ιδιοκτήτης Μάριος Ηλιόπουλος αποφάσισε, να πάρει επιτέλους την ομάδα στα χέρια του: Με δικούς του συνεργάτες και όχι αυτούς που του άφησε… προίκα ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Καμιά φορά όμως όταν κάνεις σχέδια…: Ήταν αρμοδιότητα του Γιαννάκη χρόνια ολόκληρα οι επισκέψεις στα αποδυτήρια των διαιτητών, παρέα με τον Τίγρη. Χιλιό-τραγουδισμένες διάφορες ιστορίες σε Ηράκλειο, Περιστέρι, Βόλο. Διαβόητη η περίφημη πόρτα «της γιαγιάς» στο τούνελ της Νέας Φιλαδέλφειας που οδηγούσε απευθείας στην αγκαλιά των ρέφερι. Έχουν γίνει όλα αυτά, δεν είναι επιστημονική φαντασία. Και έγιναν σε μια επταετία που η Πολιτεία σφύριζε… αδιάφορα έχοντας παρατήσει το ποδόσφαιρο στη μοίρα του.

Διαβάστε επίσης: Ιωαννίδης – Ελ Κααμπί, η απόλυτη σύγκριση: Δύο «πιστόλια» με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά (vids)

Τέλος πάντων, ο Γιαννάκης κατέθεσε πινακίδες στην ΑΕΚ. Η συνήθεια της επίσκεψης στο καμαράκι των διαιτητών όμως φαίνεται πως έμεινε σε φόντο κιτρινόμαυρο. Και χθες στο Αγρίνιο την ανάλαβε ο ιδιοκτήτης με τον Γιώργο Κοσμά –που προς το παρόν μοιάζει ο τελευταίος των Μοϊκανών της πρώην διοίκησης-. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το «dikisports.blogspot.com» ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, επισκέφθηκε την διαιτητική ομάδα στα αποδυτήρια, στη διάρκεια του ημιχρόνου, προκειμένου να παραπονεθεί.

«Πάντως, στο πρώτο ημίχρονο ο Πουλικίδης έδωσε “σπόρια” στον Παναιτωλικό. Ισορρόπησε στην επανάληψη. Μετά την επίσκεψη του Super Mario στα αποδυτήρια, κατά την ανάπαυλα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα ως προς την επίσκεψη ενώ η εν λόγω ιστοσελίδα επανέρχεται με το τι είπε ο Ηλιόπουλος στους διαιτητές: «Πάντως, ευγενέστατος ο Super Mario στην ανάπαυλα. Το μόνο που είπε ήταν: “Τι είναι αυτά, Πουλικίδη; Ούτε καν για φ.α.».

Πηγή: In.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ