Άρης: Συμπλήρωσε κάρτες ο Μοντόγια

Άρης: Συμπλήρωσε κάρτες ο Μοντόγια

Η κάρτα που δέχτηκε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός στην αναμέτρηση με τη Λαμία ήταν η τρίτη και θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια.

Ο Άρης πέτυχε την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα κόντρα στη Λαμία, είχε, όμως και μια απώλεια από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς ο Μοντόγια συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.

Ο Ισπανός δεξιός μπακ θα πρέπει να εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του σε έναν από τους τέσσερις επόμενους αγώνες πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ο Άρης αντιμετωπίζει το επόμενο χρονικό διάστημα κατά σειρά τους Καλλιθέα (εντός), Παναθηναϊκός (εκτός), Λεβαδειακό (εντός) και Παναιτωλικό (εκτός).

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Τζολάκης: Ο «αθόρυβος» πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού (vids)

Στον αγώνα της Κυριακή με τη Λαμία εξέτισε τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του ο Βέλεθ, που ταλαιπωρείται και από πρόβλημα τραυματισμού και η κατάσταση του θα επανεξεταστεί τις επόμενες μέρες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμα τέσσερις παίκτες του Άρη βρίσκονται στο όριο της τιμωρίας, έχοντας δύο κίτρινες κάρτες. Πρόκειται για τους Φρίντεκ, Μπράμπετς, Μάγιο και Σαμόρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ