Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για το ντέρμπι – Οι σίγουροι και οι εκπλήξεις

Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για το ντέρμπι – Οι σίγουροι και οι εκπλήξεις

Ποιο είναι το πλάνο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - Η ενδεκάδα που σκέφτεται και η μία θέση που είναι ανοιχτή.

Πανέτοιμος αγωνιστικά και ψυχολογικά για το μεγάλο αποψινό ματς στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό (6/10, 20:30) είναι ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι μετά την σαρωτική εμφάνιση και νίκη επί της Μπράγκα θα αντιμετωπίσουν τον «αιώνιο» αντίπαλο με την ψυχολογία στα ύψη και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να ετοιμάζει εκπλήξεις ενόψει της αποψινής αναμέτρησης.

Ο Βάσκος μπορεί να μην αποκάλυψε στην προπόνηση την 11αδα που έχει στο μυαλό του όμως όλα δείχνουν πως αυτό που απομένει να γίνει γνωστό είναι μια θέση στον άξονα, αφού χτες έγινε γνωστό πως Γουίλιαν και Τσικίνιο θα απουσιάσουν από το ντέρμπι λόγω τραυματισμών.

Διαβάστε επίσης: Ιωαννίδης – Ελ Κααμπί, η απόλυτη σύγκριση: Δύο «πιστόλια» με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά (vids)

Οι σίγουροι και το… ερωτηματικό

Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο και Ορτέγκα θα είναι ξανά στην αμυντική γραμμή, ο Έσε δεδομένα η «κολώνα» στον άξονα, οι Ροντινέι, Ζέλσον και ο Ελ Καμπί στην επίθεση και από εκεί και πέρα αναμένεται ο Μουζακίτης να συνεχίσει στο βασικό σχήμα, είτε δίπλα στον Αργεντινό μέσο είτε μπροστά από τα δύο κεντρικά χαφ.

Δύο είναι τα πιθανά σενάρια για την θέση πίσω από τον φορ και έχουν και έχουν να κάνουν με την θέση που θα αγωνιστεί ο «μικρός». Αν ο Μουζακίτης παίξει δίπλα στον Έσε, τότε ένας εκ των Μασούρα ή Κωστούλα θα βρεθούν στο βασικό σχήμα πίσω από τον ΕΛ Κααμπί.

Αν όμως ο 17χρονος μέσος παίξει πιο μπροστά τότε ο Ντάνι Γκαρθία είναι ο επικρατέστερος για παρτενέρ του Έσε, με τον Στάμενιτς να έχει και αυτός τις πιθανότητές του.

Θυμίζουμε πως η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρσία, Ολιβέιρα, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.

Ο Μεντιλίμπαρ περιμένει πολλά από την επιθετική τριάδα Ζέλσον, Ροντινέι, Ελ Κααμπί όχι μόνο όταν η ομάδα επιτίθεται αλλά και όταν αμύνεται, πρεσάροντας τους αμυντικούς, κάτι που έκαναν με επιτυχία κόντρα στη Μπράγκα και φάνηκε στα τρία γκολ των «ερυθρόλευκων».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ