Η όμορφη ιστορία του Παναιτωλικού: Η αγωνιστική άνοδος και το μεγάλο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ (vids)

Η όμορφη ιστορία του Παναιτωλικού: Η αγωνιστική άνοδος και το μεγάλο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ (vids)

Η ιστορία της φετινής σεζόν για τον Παναιτωλικό που αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς... συνεχίζει. Το αήττητο και η μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Παναιτωλικός σημείωσε ένα ακόμα μεγάλο αποτέλεσμα, καθώς επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 1-0 στο Αγρίνιο και πλέον φιγουράρει στην 5η θέση έχοντας συγκεντρώσει 11 βαθμούς.

Η ιστορία της ομάδας του Αγρινίου είναι πολύ ιδιαίτερη και αρκετά ενδιαφέρουσα. Ο Γιάννης Πετράκης την ανέλαβε πέρυσι στο «χείλος του γκρεμού» και κατάφερε να την σώσει στις τελευταίες αγωνιστικές των playout.

Φέτος παρά το γεγονός πως ξεκίνησε με δύο ήττες απέναντι στην Λαμία με 1-0 εντός έδρας, αλλά και με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-0, κατάφερε να ορθοποδήσει και να κάνει κάτι εκπληκτικό.

Από την 2η αγωνιστική της Super League, ο Παναιτωλικός είναι αήττητος και έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια, αντιμετωπίζοντας μάλιστα ως αντιπάλους ομάδες όπως η ΑΕΚ ΚΑΙ ο Ολυμπιακός.

Την τρίτη αγωνιστική ευτύχησε να νικήσει με 3-0 τον Πανσερραϊκό, ενώ την αμέσως επόμενη έφερε ισοπαλία μέσα στο Καραϊσκάκη με 0-0. Εν συνεχεία έφερε κι άλλη ισοπαλία με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Την 6η αγωνιστική έκανε και την μεγαλύτερή του εμφάνιση, επικρατώντας στο Ηράκλειο του ΟΦΗ με 2-1 σε ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Το αποκορύφωμα ήταν το χθεσινό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, σε ματς όπου το γήπεδο ήταν γεμάτο και ο κόσμος έδειχνε να έχει ενθουσιαστεί με αυτά που παρουσιάζει η ομάδα.

Και όλα αυτά τα έχει κάνει παίζοντας ποδόσφαιρο και παράγοντας φάσεις. Δεν είναι από τις ομάδες που θα κάτσουν πίσω από τη μπάλα μόνο και θα αμυνθούν, αλλά προσπαθούν να βάλουν την μπάλα κάτω και να παίξουν ποδόσφαιρο.

Αν μη τι άλλο η φετινή προσπάθεια του Παναιτωλικού παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς ο Γιάννης Πετράκης φτιάχνει κάτι όμορφο στο Αγρίνιο, χωρίς πολλά λεφτά, αλλά με πολύ σεβασμό και αγάπη σε αυτό που υπηρετεί, το ποδόσφαιρο δηλαδή.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ