Κωνσταντίνος Τζολάκης: Ο «αθόρυβος» πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού (vids)

Ο αναντικατάστατος Κωνσταντίνος Τζολάκης, η εξαιρετική εκκίνηση της σεζόν και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τι λένε οι αριθμοί του Έλληνα γκολκίπερ.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός (6/10, 20:30) κοντράρονται στο ΟΑΚΑ, στο μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» της έβδομης αγωνιστικής της Superleague και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης που είναι βασικός και αναντικατάστατος στο τέρμα των ερυθρόλευκων, αναμένεται να είναι σε ένα ακόμα ματς εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του.

Ο Κρητικός τερματοφύλακας απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς έχει παίξει όλα τα φετινά παιχνίδια ως βασικός πράγμα που του έχει δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση κάτω από τα δοκάρια.

Ο Τζολάκης ετοιμάζεται για το τρίτο ντέρμπι της καριέρας του στην αρχική ενδεκάδα, καθώς έχει υπάρξει σε αποστολές σε αρκετά παιχνίδια, αλλά μέχρι σήμερα έχει παίξει σε δύο ματς. Στο 1-0 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την χρονιά 2022-23 που κρίθηκε με το γκολ του Ρέαμπτσιουκ στα playoffs, αλλά και στο περυσινό παιχνίδι των playoffs στην Λεωφόρο, όπου οι δύο «αιώνιοι« ήρθαν ισόπαλοι με 2-2.

O 22χρονος τερματοφύλακας των Πειραιωτών έχει κάνει τρομερή εκκίνηση στην χρονιά, μετρώντας πολύ καλές εμφανίσεις και αρκετές αποκρούσεις που έχουν γίνει highlights μέχρι στιγμής στην σεζόν, ειδικά στα ματς του Europa League.

Ειδικά στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια ο Τζολάκης ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού. Στην Γαλλία απέναντι στη Λιόν, μπορεί η ομάδα να ηττήθηκε με 2-0, όμως εκείνος ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με το Sofascore να τον βαθμολογεί με 7.4.

Το ίδιο και στην μεγάλη νίκη απέναντι στην Μπράγκα, που ήταν ξανά τρομερός και είχε βαθμολογία που άγγιξε το 8 (7.9). Συγκεκριμένα έχει 5.5 αποκρούσεις ανά παιχνίδι, αποτρέπει περίπου 2 γκολ ανά ματς σε δύο πολύ απαιτητικά ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο Τζολάκης δείχνει πιο ώριμος και πιο έτοιμος από ποτέ αποτελώντας τον αθόρυβο πρωταγωνιστή του Ολυμπιακού και ετοιμάζεται για ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι, αυτήν τη φορά για την «μητέρα των μαχών» το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από