Δήλωση με νόημα από τον Μορόν για το συμβόλαιό του: «Δεν θα είναι κάτι σύντομο»

Δήλωση με νόημα από τον Μορόν για το συμβόλαιό του: «Δεν θα είναι κάτι σύντομο»

Ο Λορέν Μορόν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Άρη επί της Λαμίας και στις δηλώσεις του μετά το ματς έκανε αναφορά και στο συμβόλαιό του.

Ο Άρης έπιασε κορυφή με το 2-0 επί της Λαμίας έχοντας πρωταγωνιστή τον Λορέν Μορόν που πέτυχε και τα δύο γκολ.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Ισπανός επιθετικός μίλησε για το εξαιρετικό διάστημα που διανύει ενώ αναφέρθηκε και στις συζητήσεις για το συμβόλαιό του.

Διαβάστε επίσης: Η Λίβερπουλ αποθέωσε Τσιμίκα (pic, vid)

Όσα είπε ο Μορόν:

Για το αν του ταιριάζει ο τίτλος «ο νόμος του Μορόν»:

«Είναι πράγματι πάρα πολύ όμορφος, θα ήθελα πάρα πολύ ο Άρης να κάνει ένα βήμα παραπάνω αυτή τη σεζόν». Για τα γκολ του: «Είμαι πολύ χαρούμενος προσωπικά για τα γκολ που βάζω αλλά πάντα το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και όταν δεν είμαι εγώ που βοηθάω με γκολ, ευτυχώς υπάρχουν άλλοι παίκτες με ποιότητα, όπως ο Μάνου Γκαρθία, για να σκοράρουν και να βοηθούν».

Για το δίδυμο με τον Γκαρθία:

«Το να είσαι πιο ψηλός από τον Μάνου είναι εύκολο, κάνουμε πάρα πολύ καλό δίδυμο, αλλά και οι νέοι παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα αποδεικνύουν στο γήπεδο πόσο μεγάλο ταλέντο έχουν. Θα πρέπει να είμασε πολύ απαιτητικοί με τον εαυτό μας στα λάθη μας. Στο β’ δεν πρέπει να είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας».

Για το μέλλον του στον Άρη:

«Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, ίσως και να μην είχα εδώ το μυαλό μου, αλλά όταν κάποιος επικεντρώνεται στη δουλειά και είναι επαγγελματίας, οι καρποί της δουλειάς του έρχονται στο γήπεδο. Έχω μεγάλη εμπειρία κάθε καλοκαίρι να γίνονται πράγματα, είτε για το καλύτερο ή για το χειρότερο. Έχω συμβόλαιο 1 χρόνο, είμαι επαγγελματίας και θα το τιμήσω. Είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα, την πόλη και τον κόσμο, είμαι ήρεμος, συγκεντρωμένος στην ομάδα και με απόλυτο στόχο να βελτιώνομαι σε κάθε παιχνίδι.

Έχω συμβόλαιο για ένα χρόνο, προς το παρόν μένω. Μιλάμε με τον Άρη, έχει έρθει και μου έχει κάνει πρόταση. Μιλάμε ακόμα με τον πρόεδρο, είμαστε σε συζητήσεις. Είμαι αισιόδοξος, όπως είπα είμαι καλά εδώ, μου αρέσει η ομάδα, η πόλη. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα, υπάρχει χρόνος για διαπραγματεύσεις, δε νομίζω ότι θα είναι κάτι σύντομο, αλλά έχουμε καιρό μπροστά μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ