Αυτή είναι η βαθμολογία της Superleague (pic)

Αυτή είναι η βαθμολογία της Superleague (pic)

Ο Άρης «έπιασε» την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League, ωστόσο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν την ευκαιρία να τους προσπεράσουν αύριο.

Χαμός στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague μετά και την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Κι αυτό επειδή η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό με 1-0 στο Αγρίνιο, παραμένοντας στους 14 πόντους και την 1η θέση έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο, ενώ το σύνολο του Γιάννη Πετράκη συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία όντας στην 5η θέση με 11 βαθμούς.

Παρέα με την Ένωση βρίσκεται και ο Άρη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το «Κλ. Βικελίδης» και πήρε το θετικό αποτέλεσμα με 2-0 κόντρα στη Λαμία. Έτσι οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τους 14 πόντους και θα περιμένουν τα αυριανά αποτελέσματα. Από την πλευρά της η ομάδα της Φθιώτιδας έμεινε στους 5 πόντους τη 12η θέση.

Ωστόσο τόσο ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όσο και ο ΠΑΟΚ που φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία θα έχουν τη δική τους ευκαιρία να περάσουν εκείνοι μπροστά. Θυμίζουμε πως το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 13 βαθμούς, όσους ακριβώς έχει και η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τέλος, ο Βόλος πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη σε βάρος του Ατρόμητου, επικρατώντας με 2-1 στο Περιστέρι. Οι Θεσσαλοί ανέβηκαν στους 7 βαθμούς και την 9η θέση, ενώ οι «κυανόλευκοι» παραμένουν στη μέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς.

Δείτε τη βαθμολογία:

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ατρόμητος-Βόλος 1-2
Παναιτωλικός-ΑΕΚ 1-0
Άρης-Λαμία 2-0

Το αυριανό (6/10) πρόγραμμα:

16:00 Πανσερραϊκός-ΟΦΗ
17:00 Athens Kallithea-Αστέρας Τρίπολης
20:30 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ
20:30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ