Ατρόμητος – Βόλος 1-2: Απόδραση με ανατροπή

Ο Βόλος μετά από ανατροπή επί του Ατρομήτου των 10 παικτών πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη Stoiximan Super League.

Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Βόλου, που επικράτησε του Ατρομήτου στο Περιστέρι με 2-1, για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι Θεσσαλοί, μετά το επιτυχημένο πέρασμα από την έδρα του Ατρομήτου, πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και έφτασαν τους επτά βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες.Μια νίκη με την οποία ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους οκτώ βαθμούς και στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 41′ με τον Γιουμπιτάνα, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έμεινε με δέκα, μετά από αποβολή του Μπρόνσον. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Βόλος, ο οποίος με γκολ του Γκλάβτσιτς στο 66′ και του Κόζστα στο 68′ έκανε την ολική ανατροπή. Στο 76′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν επίσης με δέκα, καθώς αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκλάβτσιτς.

Διαβάστε επίσης:ΧΑΝΘ – Ολυμπιακός 21-38: Εύκολα οι Ερυθρόλευκοι το «3Χ3»

Ο αγώνας δεν ήταν και ο πλέον θεαματικός με τις δύο ομάδες να είναι πολύ κλειστές στα πρώτα λεπτά.

Το πρώτο σουτ του αγώνα ήρθε από τους γηπεδούχους στο 21ο λεπτό μετά από σουτ του φαν Βερτ, ενώ η «απάντηση» του Βόλου ήρθε από τον Καλογερόπουλο 12 λεπτά αργότερα.

Οι γηπεδούχοι, όντας καλύτεροι μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα, άνοιξαν το σκορ με τον Ντένζελ Τζουμπιτάνα στο 41ο λεπτό. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός μετά από πάσα του Τσιγγάρα, βρέθηκε αμαρκάριστος εντός περιοχής και με δυνατό διαγώνιο σουτ παραβίασε την εστία του Κόβακς ανοίγοντας έτσι το σκορ στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Όλα έβαιναν καλώς για τους Περιστεριώτες μέχρι και τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Μπρόρσον αρχικά αντίκρισε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή αλλά μετα και την υπόδειξη του VAR το χρώμα της κάρτας άλλαξε. Έτσι οι γηπεδούχοι έμειναν με 1ο παίκτες μερικές στιγμές πριν την ανάπαυλα αλλάζοντας με αυτόν τον τρόπο τις ισορροπίες του παιχνιδιού.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε αλλαγές τόσο στα πρόσωπα όσο και στην προσέγγιση του αγώνα που όμως δεν εξελίχθηκε πως θα ήθελε.

Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα και σε ένα διάστημα δύο λεπτών πέτυχε την ανατροπή. Αρχικά, ήταν ο Γκλάβτσιτς στο 66ο λεπτό, που μετά από κεφαλιά-πάσα του Κόζστα, βρήκε τον  σουτ εκτός ισορροπίας έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χουτεσιώτη για το 1-1. Η απόλυτη ανατροπή ήρθε στο 68ο λεπτό όταν ο Κόζστα μετά από σέντρα του Κόμπα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Ο αγώνας «έσβησε» στο 76 λεπτό όταν ο Γκλάβτσιτς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη για άτσαλο μαρκάρισμα στον Αθανασίου, με αποτέλεσμα αμφότερες οι ομάδες να αγωνίζονται πλέον με 10 παίκτες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γκαρσία):Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόνσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο (85′ Σταυρόπουλος), Τσιγγάρας (77 Μίχορλ), Μπάκου (77′ Γκονθάλεθ), Γιουμπιτάνα (46′ Τσακμάκης), Ουάρντα, Φαν Βέερτ (66′ Φαν Βέερτ)

ΒΟΛΟΣ (Πουρσαϊτίδης): Κόβακς, Μύγας (46′ Σούντγκρεν), Κορρέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερναντού (54′ Τσοκάνης), Κόμπα (85′ Μίλετιτς), Μεντιέτα (88′ Βιγιαφάνιες), Ασεχνούν (54′ Άλτμαν), Κόσζτα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από