Άρης: Με Χουάνκαρ αλλά χωρίς Φρίντεκ κόντρα στη Λαμία

Άρης: Με Χουάνκαρ αλλά χωρίς Φρίντεκ κόντρα στη Λαμία

Ο Ισπανός αριστερός μπακ θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα αντικαθιστώντας τον Τσέχο αμυντικό που τέθηκε νοκ άουτ από το σημερινό (5/10, 20.00) εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Ο Μάρτιν Φρίντεκ είναι το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Άρη, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και τέθηκε νοκ άουτ από το σημερινό (5/10, 20.00) εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.

Ο Χουάνκαρ θα αντικαταστήσει τον Τσέχο στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, ενώ νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα είναι και ο Ρόουζ, που θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Βέλεθ.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Σάκα για την Άρσεναλ (3-1) – Τα… χρειάστηκε αλλά νίκησε η Σίτι (3-2)

Ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, o Χουάνκαρ το αριστερό, ενώ οι Ρόουζ και Μπράμπετς είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Μόντσου και Σιφουέντες θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Ντιαντί θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σίστο στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ