Άρης: Με πίστη και τη βοήθεια του κόσμου του για το σερί

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να πετύχουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο σημερινό (5/10, 20.00) παιχνίδι με τη Λαμία, ενώ οι οπαδοί του Άρη αναμένεται να παραβρεθούν μαζικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις νίκες στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ο Άρης θέλει να προσθέσει τρεις ακόμα βαθμούς στη συγκομιδή του και στη σημερινή (5/10,20.00) αναμέτρηση με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι κιτρινόμαυροι θα έχουν και τη βοήθεια των οπαδών τους, καθώς το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του αγώνα είναι μεγάλο.

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη θέση του παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας, την οποία διεκδικούν οι Φαμπιάνο και Ρόουζ. Ο τελευταίος, βέβαια, φαίνεται να έχει το προβάδισμα, καθώς ο Βραζιλιάνος προέρχεται από τραυματισμό.

Ακόμα, πριν την έναρξη του αγώνα, θα ξεκαθαρίσει και το αν θα βρίσκεται στον πάγκο και ο Ούγκο Μάγιο, που έκανε την έκπληξη και συμπεριλήφθηκε αρχικά στην αποστολή.

Ο τεχνικός του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φρίντεκ το αριστερό, ενώ οι Ρόουζ και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Μόντσου και Σιφουέντες θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Ντιαντί στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σίστο στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Βέλεθ και για λόγους τακτικής οι Σαβέιρο, Ζουλ, Παναγίδης, Αγοραστός και Κυριαζής. Αντίθετα, για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο Κουάισον.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από