Για να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες ο Άρης κόντρα στη Λαμία – Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Ατρόμητος

Για να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες ο Άρης κόντρα στη Λαμία – Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Ατρόμητος

Με φόρα από τα δύο σερί νικηφόρα ντέρμπι, ο Άρης φιλοξενεί τη Λαμία με τον Λεωνίδα Βόκολο να επιστρέφει στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Ενώ στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Βόλο.

Για να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του, o Άρης φιλοξενεί την Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (5/10, 20.00) στην επιστροφή του Λεωνίδα Βόκολου στον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας.

Η κατάσταση των δύο ομάδων είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Ο μεν Άρης βρίσκεται στην 4η θέση με 11 βαθμούς, όντας στο -3 από την κορυφή και δείχνει ικανός να μπει σφήνα στα playoffs. Η δε Λαμία είναι στην 11η θέση, έχει 5 πόντους και είναι στο +1 από τον πάτο της βαθμολογίας, αγνοώντας τη νίκη από την πρεμιέρα.

Διαβάστε επίσης: Ο Τσικίνιο εκτός ντέρμπι και οι 3 επιλογές του Μεντιλίμπαρ για το ΟΑΚΑ

Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Φραν Βέλεθ, τον Σαβέριο και τον Ζουλ, καθώς επίσης και τους Παναγίδη, Αγοραστό, Κυριαζή.

Αναλυτικά η αποστολή: Κουέστα, Σίντκλεφ, Μάγιο, Μοντόγια, Φατόρε, Φρίντεκ, Χουάνκαρ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Μάνου Γκαρθία, Σίστο, Σουλεϊμάνοφ, Ντιαντί, Κουάισον, Σαμόρα, Μορόν, Φετφατζίδης.

Η Λαμία με τη σειρά της παρότι ξεκίνησε καλά και με νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού (1-2) και ισοπαλία στην «OPAP Arena» απέναντι στην ΑΕΚ (1-1), στη συνέχεια ήρθαν τρεις σερί ήττες και μια ισοπαλία.

Όλα αυτά έφεραν και την απόλυση του Μαρίνου Σατσιά, και η αντικατάστασή του από τον Λεωνίδα Βόκολο. Ο Έλληνας τεχνικός είναι γνώριμος στους «κυανόλευκους», τους χάρισε μια ιστορική στιγμή με την είσοδο στην εξάδα την περασμένη σεζόν αλλά φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Στην πρώτη του αποστολή μετά την επιστροφή του, ο Βόκολος δεν συμπεριέλαβε τους Βλαχομήτρο και Φουρτάδο.

Αναλυτικά η αποστολή: Ρατόν, Κόστιτς, Σουρδής, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Αντράντε, Γκοτζαμανίδης, Σάντμπεργκ, Ρινγκ, Βιτλής, Σιόβας, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Νούνιες, Μέκιτς, Μπίκοβ, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Γκίντο, Ενρίκεζ, Σιμόνι.

Στο άλλο ματς της ημέρας ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Βόλο στις 18:30 στο Περιστέρι στο ματς που ανοίγει την αυλαία της ημέρας για την Super League. (Novasports 2).
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εντός ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, προκειμένου να επιστέψουν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Όσον αφορά στα αγωνιστικά ζητήματα, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει τον Τζοβάρα, ωστόσο έχει διαθέσιμους τους Καρλίτος και Μουντές.

Από την άλλη, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν έχει μαζί του στην Αθήνα τους Ντε Καμπς, Σιαμπάνη, Ασλανίδη και Τάχατο.

Οι αποστολές

Ατρόμητος: Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Αθανασίου, Μουντές, Σταυρόπουλος, Κίνι, Μπρόρσον, Τσακμάκης, Μανσούρ, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Τσιγγάρας, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Ουάρντα, Καρλίτος, Φαν Βέερτ, Γιουμπιτάνα, Μπάκου.

Βόλος: Κόβατς, Παπαδόπουλος, Μύγας, Σούντγκρεν, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Τριανταφύλλου, Τσοκάνης, Δόσης, Βιγιαφάνες, Μπερναντού, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν, Κόσζτα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ