Άρης: Με Κουάισον κόντρα στη Λαμία

Άρης: Με Κουάισον κόντρα στη Λαμία

Ο Σουηδός επιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενόψει του αυριανού (5/10) εντός έδρας αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας, όπως και οι Φαμπιάνο και Μάγιο που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Βέλεθ και οι Ζουλ και Σαβέιρο.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη είναι πιθανόν να πραγματοποιήσει στο αυριανό (5/10) εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία ο Κουάισον, καθώς ο Άκης Μάντζιος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Ακόμα, στις επιλογές του Έλληνα τεχνικού βρίσκεται και ο Μάγιο, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Φαμπιάνο. Αντίθετα, εκτός έμειναν, μεταξύ άλλων, ο τιμωρημένος Βέλεθ και οι Ζουλ και Σαβέιρο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία (05/10), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Fattore, Frydek, Juankar, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Suleymanov, Diandy, Quaison, Zamora, Loren Moron, Φετφατζίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fran Velez, Saverio, Jean Jules Mvondo, Παναγίδης, Αγοραστός, Κυριαζής».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ