Δήλωση Ηλιόπουλου για τον Μελισσανίδη μετά τις απομακρύνεις «Γιαννάκη» και Κονέ

Δήλωση Ηλιόπουλου για τον Μελισσανίδη μετά τις απομακρύνεις «Γιαννάκη» και Κονέ

Η τοποθέτηση του Μάριου Ηλιόπουλου για τον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά τις αποχωρήσεις Γιαννάκη Παπαδόπουλου και Παναγιώτη Κονέ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, με τους Γιαννάκη Παπαδόπουλο και Παναγιώτη Κονέ να αποτελούν παρελθόν από την Ένωση.

Ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος επί σειρά ετών συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη, την περασμένη Δευτέρα (30/9) υπέβαλε την παραίτησή του και χθες ακολούθησε ο εκτελεστικός διευθυντής της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Παναγιώτης Κονέ. Οι πρώτες αποχωρήσεις από την ΑΕΚ, μετά την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώς στην Ένωση και την αγορά της ΠΑΕ από τον Μάριο Ηλιόπουλο. Δύο άμεσοι συνεργάτες του Δημήτρη Μελισσανίδη, οι οποίοι δεν μακροημέρευσαν μετά την πώληση της ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης: Έτσι θα φύγει με το «διπλό» από την Πόλη ο Ολυμπιακός (vids)

Οι αποχωρήσεις Γιαννάκη Παπαδόπουλου και Παναγιώτη Κονέ μάλιστα είναι μόνο η αρχή, καθώς το επόμενο διάστημα αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες απομακρύνσεις, με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ράντεκ Κουχάρσκι, να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Ο Ηλιόπουλος, μετά τις εξελίξεις με Παπαδόπουλο και Κονέ, αλλά και πριν συνεχίσει τις «εκκαθαρίσεις» μελών που ήταν επιλογές του Δημήτρη Μελισσανίδη, προχώρησε σε δήλωση – τοποθέτηση, στην οποία αναφέρθηκε στον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Γενικά δεν είναι προτεραιότητά μου να κάνω δηλώσεις αλλά να κάνω πράξεις. Είμαι από την πρώτη μέρα σε αυτή τη διαδικασία για την μεγάλη ΑΕΚ… την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ. Ο σεβασμός μου για το Δημήτρη Μελισσανίδη είναι και παραμένει μεγάλος, αμετάβλητος και αδιαμφισβήτητος», ανέφερε χαρακτηριστικά στην τοποθέτησή του ο Ηλιόπουλος.

Είναι δεδομένο ότι το επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν οι αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον Μάριο Ηλιόπουλο να θέλει να βάλει τη δική του σφραγίδα στην ομάδα. Οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν μετά το ματς με τον Παναιτωλικό καθώς ακολουθεί η διακοπή για τους αγώνες των Εθνικές ομάδες. Διάστημα που δίνει τη δυνατότητα στον νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ να κάνει «εκκαθαρίσεις» αλλά και προσλήψεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ