Γιόνσον: «Έχουμε δείξει ότι αν δεν είμαστε στο 100%, ακόμη και με τους «μικρούς», υποφέρουμε»

Όσα δήλωσε ο μέσος της ΑΕΚ, Γιενς Γιόνσον, ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό (5/10,19:30) για την έβδομη αγωνιστική της Superleague.

Στην Cosmote TV μίλησε ο Γιενς Γιόνσον, ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (5/10, 19:30), για την έβδομη αγωνιστική της Superleague.

Ο Δανός μέσος στάθηκε στη σημαντικότητα αυτού του είδους των παιχνιδιών στο πρωτάθλημα, τόνισε πως «με τις λεγόμενες «μικρές» ομάδες μπορούμε να υποφέρουμε», ενώ μίλησε και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά τον τραυματισμό του.

Διαβάστε επίσης: Το +13% του Ολυμπιακού και οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ για την 8άδα του Europa League (pic, vids)

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιόνσον

Τι αίσθηση σου άφησε η νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό;

«Ήταν ένα σπουδαίο ματς, πάνω από όλα παίξαμε καλά. Ο κόσμος στο γήπεδο ήταν φανταστικός και ένιωσα ότι ήταν από εκείνα τα βράδια, που όλα ταίριαξαν και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Πώς αξιολογείτε τον Παναιτωλικό;

«Είναι δύσκολη ομάδα. Έχουμε ήδη δείξει, δυστυχώς, ότι αν δεν είμαστε στο 100%, ακόμη και με τις λεγόμενες »μικρές» ομάδες μπορούμε να υποφέρουμε. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να επικεντρώσουμε στους εαυτούς μας και να δώσουμε τα πάντα, το 100%. Αν το κάνουμε, είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε τη νίκη, αν όχι τότε θα έχουμε προβλήματα».

Πόσο σημαντικά θεωρείτε τέτοιου είδους παιχνίδια; Το ρωτώ γιατί, για παράδειγμα, στο περσινό αντίστοιχο παιχνίδι, ήρθατε ισόπαλοι 2-2.

«Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Αναλόγως το πώς το βλέπεις, μπορείς να υποστηρίξεις, ότι χάσαμε το πρωτάθλημα απέναντι στις «μικρότερες» ομάδες πέρυσι. Με το να μην κερδίσουμε κάποιες εξ αυτών, αν είχαμε πάρει το αντίστοιχο περσινό παιχνίδι, για παράδειγμα, θα ήμασταν πρωταθλητές. Οπότε, υποθέτω ότι μπορεί να το ισχυριστεί κάποιος αυτό. Αλλά όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για εμάς και πρέπει να το δείχνουμε, αυτό είναι το »κλειδί»».

Η φετινή «μάχη» για την κορυφή;

«Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Γίνεται καλύτερο κάθε χρόνο, έρχονται καλύτεροι παίκτες. Επίσης, οι μικρότερες ομάδες γίνονται καλύτερες. Είναι ωραίο, το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε διαρκή βελτίωση. Θα είναι μια σκληρή σεζόν, επενδύσαμε αρκετά χρήματα, το ίδιο και οι αντίπαλοί μας. Οπότε, θα είναι σκληρό».

Τραυματίστηκες στα ευρωπαϊκά παιχνίδια κι επέστρεψες πριν λίγο καιρό. Πώς αισθάνεσαι τον εαυτό σου;

«Νιώθω καλά… επιτέλους! Προφανώς, σου παίρνει ένα χρονικό διάστημα για να βρεθείς ξανά σε φόρμα. Τώρα προπονούμαι εδώ και περίπου δύο εβδομάδες κανονικά. Και νιώθω ολοένα και καλύτερα. Το μόνο που θα χρειαστώ είναι χρόνος παιχνιδιού, οπότε είναι θέμα προπονητή πλέον».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από