Αποχαιρέτησε την ΑΕΚ ο Κονέ: «Ο δικός μου κύκλος μπορεί να έκλεισε, αλλά ο κύκλος των επιτυχιών της ομάδας παραμένει ορθάνοιχτος» (pic)

Το «αντίο» του Παναγιώτη Κονέ στην ΑΕΚ μετά την παραίτησή του από το πόστο του εκτελεστικού διευθυντή.

Ο Παναγιώτης Κονέ αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ και με ανάρτησή του στα social media έβαλε τον επίλογο στη συνεργασία του με την Ένωση.

Ο πρώην πλέον εκτελεστικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως ο δικός του κύκλος μπορεί να έκλεισε, αλλά εκείνος των επιτυχιών της ΑΕΚ παραμένει ορθάνοιχτος.

Διαβάστε επίσης: Ο νέος ήρωας στο Τορίνο και η «Γιουβέντους που θα τους τρομάζει όλους»

Η ανάρτηση του Κονέ:

«Μετά από μία υπέροχη διαδρομή περίπου τεσσάρων χρόνων στην πρώτη μου ενασχόληση με το ποδόσφαιρο -από άλλο πόστο- αμέσως μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας και μάλιστα στην ομάδα που δεν έκρυψα ποτέ ότι είχε και θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, εκτιμώ με απόλυτη ψυχραιμία και νηφαλιότητα ότι έφτασε η ώρα να γράψω τους τίτλους τέλους.

Ανέλαβα τη θέση του τεχνικού διευθυντή αρχικά και του εκτελεστικού διευθυντή μετεπειτα, σε μία δύσκολη αγωνιστικά συγκυρία και μία μεταβατική περίοδο για την ΑΕΚ, πορεύτηκα και στα σωστά και στα λάθος με μοναδικό γνώμονα το καλό της ομάδας μας και μετά από μία ιδιαίτερα σκληρή δοκιμασία για όλους, καταφέραμε να ζήσουμε το τρίτο νταμπλ στην 100χρονη ιστορία του συλλόγου, ταυτόχρονα με την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αποχωρώ και αισθάνομαι διπλά ευλογημένος έχοντας συμμετάσχει εντός αγωνιστικού χώρου και στην πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2018, του πρώτου για την ομάδα μας, μετά από 24 χρόνια.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και την τεράστια ευκαιρία που μου έδωσε τον Δεκέμβριο του 2020, αλλά και τον Μάριο Ηλιόπουλο για τη μέχρι σήμερα ειλικρινή συνεργασία μας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέλφους μου με τους οποίους συνεργάστηκα στην ΑΕΚ αυτά τα τέσσερα χρόνια και πάνω απ’ όλους τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος εκτός από την εμπιστοσύνη του με τίμησε και με τη φιλία του.

Ο δικός μου κύκλος στην ΑΕΚ μπορεί να έκλεισε, αλλά ο κύκλος των επιτυχιών της ομάδας παραμένει ορθάνοιχτος.

Καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στο μέλλον!»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από