Τέλος ο Κονέ από την ΑΕΚ – Ακολουθούν και άλλοι

Τέλος ο Κονέ από την ΑΕΚ – Ακολουθούν και άλλοι

Ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος άνοιξε την πόρτα και ο Παναγιώτης Κονέ τον ακολουθεί στην έξοδο από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Πιθανότατα θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις προσεχώς.

Στην ομιλία του προς τους παίκτες της ΑΕΚ το πρωί της Πέμπτης στα Σπάτα ο Μάριος Ηλιόπουλος έκανε λόγο για αλλαγές στην ΠΑΕ. Και κάποιες που έγιναν, αλλά και κάποιες που θα γίνουν.

Όπως φαίνεται λοιπόν η αποχώρηση του Γιαννάκη Παπαδόπουλου ήταν μόνο η αρχή καθώς τον ακολουθεί στην έξοδο και ο Παναγιώτης Κονέ. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας παραιτήθηκε σήμερα κι ενώ οι αποχωρήσεις δεν αποκλείεται να συνεχιστούν.

Διαβάστε επίσης: Η Euroleague στο… πιάτο σας: Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, το πάρε – δώσε και όσα πρέπει να ξέρετε (pics, vids)

Για παράδειγμα και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ράντεκ Κουχάρσκι, είναι πιθανό να έχει την ίδια τύχη. Μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες στην ΠΑΕ ο Ηλιόπουλος έχει σχηματίσει άποψη για πρόσωπα και καταστάσεις και όπως φαίνεται αναλαμβάνει δράση πλέον ώστε να την στελεχώσει με πρόσωπα της εμπιστοσύνης του.

Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν μετά το ματς με τον Παναιτωλικό καθώς ακολουθεί η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Το βέβαιο είναι ότι το επόμενο διάστημα θα αλλάξουν πολλά στην ΑΕΚ η οποία θα έχει πλέον την σφραγίδα του νέου της ιδιοκτήτη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ