Δύο χρόνια από το πρώτο ματς της ΑΕΚ στην «Opap Arena» – Στο Μουσείο της ομάδας η φανέλα του Γκατσίνοβιτς από εκείνο το παιχνίδι (pic & vid)

Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς πετύχαινε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ στην «Opap Arena» κόντρα στον Ιωνικό και η φανέλα που φορούσε σε εκείνο το ματς θα βρίσκεται πλέον στο Μουσείο ιστορίας του συλλόγου.

Δύο χρόνια συμπληρώνονται από τη μέρα που η ΑΕΚ έπαιξε το πρώτο της παιχνίδι στην «Opap Arena», με αντίπαλο τον Ιωνικό. Η Ένωση είχε επικρατήσει με 4-1 και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ήταν ο ποδοσφαιριστής που είχε πετύχει το πρώτο γκολ στο νέο γήπεδο.

Από σήμερα (3/10) η φανέλα που φορούσε σε εκείνο το ματς ο Σέρβος θα εκτίθεται στο Μουσείο ιστορίας της ομάδας, γεμάτη από τις υπογραφές των συμπαικτών του. Θυμίζουμε πως Σέρβος ήταν και ο τελευταίος σκόρερ της ΑΕΚ στο παλιό γήπεδο και συγκεκριμένα ο Ίλια Ίβιτς σε εκείνο το 4-0 με τον Άρη τον Μάιο του 2003.

Διαβάστε επίσης: Η Euroleague στο… πιάτο σας: Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, το πάρε – δώσε και όσα πρέπει να ξέρετε (pics, vids)

Η ανάρτηση του Μουσείου ιστορίας της ΑΕΚ:

«Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια η ΑΕΚ έπαιζε για πρώτη φορά αγώνα στην OPAP ARENA. Τρεις μέρες μετά τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου γηπέδου άρχισε να γράφεται η αγωνιστική ιστορία του και ουσιαστικά ξεκινούσε και για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα η μεγάλη πορεία της προς την κατάκτηση του νταμπλ 2022-23.

Στον πρώτο αγώνα στις 3 Οκτωβρίου 2022 η ΑΕΚ νίκησε με 4-1 τον Ιωνικό και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ήταν ο σκόρερ του ιστορικού πρώτου γκολ στο νέο γήπεδο. Η φανέλα που φορούσε ο Σέρβος μέσος στον συγκεκριμένο αγώνα και που στο πίσω μέρος της είναι γεμάτη από τις υπογραφές των συμπαικτών του, εκτίθεται στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, το οποίο λειτουργεί στην OPAP ARENA και είναι ανοιχτό 10.00-18.00 καθημερινά εκτός Δευτέρας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από