Ξανά στα Σπάτα ο Ηλιόπουλος – Ομιλία με… νόημα προς τους παίκτες της ΑΕΚ

Για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα ο Μάριος Ηλιόπουλος πήγε στα Σπάτα, μόνο που τώρα απευθύνθηκε στους ποδοσφαιριστές.

Το πρωί της Τρίτης ο Μάριος Ηλιόπουλος επισκέφθηκε τα Σπάτα και έχοντας πολύ καλή διάθεση μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είχε για αρκετή ώρα τετ α τετ με τον Ματίας Αλμέιδα.

Σήμερα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ βρέθηκε και πάλι στο προπονητικό κέντρο, αλλά αυτή τη φορά απευθύνθηκε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αφού τους έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη και την εμφάνιση της Κυριακής, έδωσε το σύνθημα για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε επίσης: Η Euroleague στο… πιάτο σας: Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, το πάρε – δώσε και όσα πρέπει να ξέρετε (pics, vids)

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια και να σας πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη σας και την απόδοσή σας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είμαι σίγουρος και το γνωρίζετε κι εσείς, ότι αν έχετε την ίδια απόδοση και συγκέντρωση θα κερδίσετε και το επόμενο, πολύ σημαντικό όπως καταλαβαίνετε όλοι σας, ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Πιστεύω σε εσάς, στην αξία σας και είμαι σίγουρος για τις ικανότητες και δυνατότητές σας», φέρεται να είπε σχετικά.

Στη συνέχεια όμως πρόσθεσε με νόημα: «Όσον αφορά τυχόν αποχωρήσεις που μπορεί να προκύπτουν, δεν θέλω να επηρεάζεται κανένας, δεν αλλάζει τίποτα στην καθημερινότητά μας εμείς είμαστε εδώ και εγώ προσωπικά για όποιον χρειαστεί οτιδήποτε, είμαι εδώ για όλους σας και συνεχίζουμε κανονικά όπως και πριν, είμαστε οικογένεια».

Θυμίζουμε πως εδώ και λίγα 24ωρα αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Όπως αφήνει να εννοηθεί όμως ο Ηλιόπουλος, άμεσα αναμένεται να υπάρξουν και άλλες αλλαγές γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα και δεν αποκλείεται αυτές να δρομολογηθούν μετά το ματς με τον Παναιτωλικό αφού ακολουθεί διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από