Άρης: Αποθεραπεύτηκε  ο Φαμπιάνο

Άρης: Αποθεραπεύτηκε ο Φαμπιάνο

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το σαββατιάτικο (5/10) παιχνίδι του Άρη με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Φαμπιάνο δήλωσε «παρών» για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι του Άρη με τη Λαμία. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, ολοκλήρωσε το σημερινό (3/10) πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και υπολογίζεται από τον Άκη Μάντζιο.

Μαζί με τον Ρόουζ, μάλιστα, διεκδικούν τη θέση του τιμωρημένου Βέλεθ. Αντίθετα, εκτός αποστολής αναμένεται να μείνει ο Μάγιο, που ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Λαμία (05/10, 20:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και τελειώματα φάσεων).

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν προπονήθηκε κανονικά. Ο Ούγκο Μάγιο έκανε ατομικό και ο Φραν Βέλεθ θεραπεία».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ