Άρης: Ο «γρίφος» στο κέντρο της άμυνας ενόψει της Λαμίας

Άρης: Ο «γρίφος» στο κέντρο της άμυνας ενόψει της Λαμίας

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να κάνει σήμερα (3/10) τις τελικές του δοκιμές ενόψει του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία, ενώ οι Φαμπιάνο και Ρόουζ διεκδικούν τη θέση του τιμωρημένου Βέλεθ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα (3/10) η προετοιμασία του Άρη για το σαββατιάτικο ματς με τη Λαμία, ενώ ο Άκης Μάντζιος θα κάνει στην προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τις δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Ερωτηματικό αποτελεί ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Βέλεθ ως παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας. Ο Φαμπιάνο επέστρεψε στις προπονήσεις και διεκδικεί τη θέση μαζί με τον Ρόουζ.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις στο βασικό σχήμα δύσκολα θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση, έστω και αν ο προπονητής του Άρη κρατάει κλειστά τα «χαρτιά» του. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Έλληνας τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει και τον Χουάνκαρ, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ αναμένεται να καθίσει στον πάγκο, καθώς ο Φρίντεκ θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ενδιαφέρον, τέλος, παρουσιάζει το αν θα συμπεριληφθεί, τελικά, για πρώτη φορά στην αποστολή ο Κουάισον.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ