Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Κουάισον

Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Κουάισον

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός είναι πιθανόν να συμπεριληφθεί στην αποστολή του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Οι οπαδοί του Άρη αναμένεται να έχουν ακόμα έναν λόγο προκειμένου να βρεθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο σαββατιάτικό (5/10) παιχνίδι με τη Λαμία, καθώς είναι πιθανόν να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην αποστολή ο Ρόμπιν Κουάισον.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς στις προπονήσεις και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος. Φυσικά δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο από πλευράς φυσικής κατάστασης, δείχνει, όμως, πολύ καλά στοιχεία.

Διαβάστε επίσης: Τελικός Κυπέλλου χωρίς ντέρμπι πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια

Ο Άκης Μάντζιος είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα εικόνα του ποδοσφαιριστή και είναι πιθανόν ακόμα και να του δώσει χρόνο συμμετοχής, αν τον βοηθήσει και η εξέλιξη της αναμέτρησης και ο Άρης έχει «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη.

Αντίθετα, ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει ενόψει του αγώνα με τη Λαμία τον Βέλεθ, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του, ενώ αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ