ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Ηλιόπουλος, μίλησε με Αλμέιδα – Προπόνηση σε φουλ ρυθμούς για Λαμέλα και Μαρσιάλ

ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Ηλιόπουλος, μίλησε με Αλμέιδα – Προπόνηση σε φουλ ρυθμούς για Λαμέλα και Μαρσιάλ

Το πρωί της Τρίτης ο Μάριος Ηλιόπουλος βρέθηκε στα Σπάτα όπου μίλησε για αρκετή ώρα σε πολύ καλό κλίμα με τον Μάριο Ηλιόπουλο. Ευχάριστα νέα στην προπόνηση με Λαμέλα και Μαρσιάλ.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα και ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Τα νέα μάλιστα στην προπόνηση ήταν πολύ καλά καθώς οι Λαμέλα και Μαρσιάλ προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς.

Θυμίζουμε πως ο Αργεντινός είχε ενοχλήσεις μετά από ένα χτύπημα που είχε δεχτεί ενώ ο Γάλλος έμεινε εκτός κάποιες μέρες με συμπτώματα ίωσης. Και οι δύο είναι πλέον διαθέσιμοι και τουλάχιστον ο πρώτος είναι πολύ πιθανό να είναι στην αποστολή για Αγρίνιο.

Διαβάστε επίσης: Euroleague: Ποιος θα σηκώσει την κούπα στο Βελιγράδι; Οι αποδόσεις «κλείδωσαν» πριν το τζάμπολ – Τι γίνεται με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Την ίδια ώρα, πολύ καλά είναι τα νέα για τον Αλμέιδα και με τους υπόλοιπους που ήταν εκτός λόγω προβλημάτων. Συγκεκριμένα μετρούν αντίστροφα οι Γκαρσία, Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο που από μέρα σε μέρα αναμένεται να ενταχθούν ξανά στο κανονικό πρόγραμμα.

Στο μεταξύ, το πρωί στα Σπάτα βρέθηκε ο Μάριος Ηλιόπουλος που είχε τετ α τετ με τον Ματίας Αλμέιδα σε εξαιρετικό κλίμα. Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος και μίλησε για αρκετή ώρα με τον Αργεντινό προπονητή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ