Μάντζιος σε παίκτες: «Στο χέρι μας είναι να μείνουμε ψηλά»

Μάντζιος σε παίκτες: «Στο χέρι μας είναι να μείνουμε ψηλά»

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στους παίκτες στην πρωινή προπόνηση, απονέμοντας τα εύσημα για τις νίκες στα ντέρμπι, ενώ τους ζήτησε να μείνουν ενωμένοι και να έχουν την ίδια νοοτροπία και στη συνέχεια.

Ο Άρης ξεκινάει την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Λαμία με τη ψυχολογία στα ύψη, μετά τις δυο νίκες στα ντέρμπι. Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους παίκτες του, πριν την έναρξη της προπόνησης και τους μοίρασε συγχαρητήρια για τις εμφανίσεις τους κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ενώ τους ζήτησε να συνεχίζουν με τον ίδιο τρόπο.

«Δείξαμε σε όλους τις δυνατότητες που έχουμε, με τις νίκες μας κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Το πρόγραμμα γίνεται, πλέον, βατό και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Είναι στο χέρι μας να μείνουμε ψηλά», τόνισε ο προπονητής του Άρη.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Λαμία: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να έχουμε ταπεινότητα. Το παιχνίδι με τη Λαμία μπορεί να αποδειχτεί πιο δύσκολο από τα ντέρμπι, καθώς οι ομάδες αυτές έρχονται στην έδρα μας και παίζουν αμυντικά.

Το Σάββατο, επίσης, αναμένεται να γεμίσει και το γήπεδο. Οι οπαδοί μας πήραν χαρά από τις νίκες στο ντέρμπι και θα πρέπει να τους αποζημιώσουμε και κόντρα στη Λαμία με μια καλή εμφάνιση. Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να έχουμε πάντα την ίδια νοοτροπία».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ