Ο Αλόνσο στη «μηχανή του κιμά»: Όλοι του στέλνουν το ίδιο μήνυμα- «Παίζεις το… κεφάλι σου»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο νιώθει πλέον ασφυκτική την πίεση. Και ο Παναθηναϊκός μοιάζει να έχει βρει τον τέλειο…

Δύσκολη εβδομάδα για τον Ντιέγκο Αλόνσο. Τόσο δύσκολη που μπορεί να ρίξει μια ματιά στις πτήσεις με τελικό προορισμό το Μοντεβιδέο. Μπορεί να μην έχει «απευθείας», σίγουρα όμως θα βρει μια καλή ανταπόκριση αν χρειαστεί.

Και δεν αποκλείεται να χρειαστεί, καθώς ο Ουρουγουανός προπονητής από παντού παίρνει το ίδιο μήνυμα. Από την τηλεόραση του Αλαφούζου. Από το ραδιόφωνο του Αλαφούζου. Από τους ρεπόρτερ που πιάνουν το παλμό.

Κάτι σε «Μίστερ, παίζεις το κεφάλι σου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό». Κοινώς αν νικήσει ο Παναθηναϊκός τη βγάζει. Αν χάσει όμως στο ΟΑΚΑ απο τον αιώνιο αντίπαλο, θα έχει εμπειρία «Ιφιγένειας» μπας και βγουν λάδι οι υπόλοιποι. Οι ίδιοι που με έναν τρόπο κάνουν και τις προτάσεις τους για την επόμενη ημέρα.

Άλλος λέει «Φύσσας, Πογιέτ» βάζοντας στο αεροπλάνο –όχι για Ουρουγουάη, μάλλον για Χρυσούπολη- και τον Γιάννη Παπαδημητρίου. Άλλος πιστεύει ότι είναι ευκαιρία για να χτυπήσει πάλι το τηλέφωνο του Σάρι κλπ. Ένας οργανισμός σε «σύγχυση», με εκείνη την «τοξικότητα εσωτερικού» να αποτελεί σήμα κατατεθέν.

Ο Αλόνσο, πέρσι, στην πρώτη του απόπειρα να καθίσει σε πάγκο Ευρωπαϊκής ομάδας άντεξε ακριβώς 14 ματς: Έμεινε στη Σεβίλλη από τις 10 Οκτώβρη ως τις 16 Δεκεμβρίου αντικαθιστώντας τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Κόντρα στον Βάσκο τεχνικό την Κυριακή με το καλό, θα συμπληρώσει 14 ματς και στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Λες να είναι ο Μέντι που θα τον στείλει σπίτι του; Όχι. Δεν έχει να κάνει με κανέναν αντίπαλο και κανένα αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός έχει δικά του σοβαρά θέματα να λύσει. Και ο προπονητής είναι ο εύκολος στόχος. Το «φάντασμα» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει να κυκλοφορεί και να… τρομοκρατεί δέκα μήνες μετά την αποχώρηση του από το Τριφύλλι

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από