Άρης: Το μέτωπο των τραυματιών ενόψει Λαμίας

Οι Φαμπιάνο και Χουάνκαρ αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις, ερωτηματικό αποτελεί ο Μάγιο, ενώ ο Βέλεθ πολύ δύσκολα θα προλάβει το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας και θα δηλωθεί, πιθανότατα, για να εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν σήμερα (1/10) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο (5/10) εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, ενώ ο προπονητής τους περιμένει τα νεότερα από το μέτωπο των τραυματιών.

Οι Φαμπιάνο και Χουάνκαρ αναμένεται να ενσωματωθούν σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ το αν ο πρώτος θα ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Ερωτηματικό αποτελεί το αν θα επιστρέψει ο Μάγιο, που έμεινε εκτός από τα παιχνίδια με Εθνικό και ΠΑΟΚ και η κατάσταση της υγείας του θα επανεκτιμηθεί. Πολύ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με την ομάδα της Φιώτιδας ο Βέλεθ, που τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Τούμπας και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Αυτός είναι και ο λόγος που θα δηλωθεί, πιθανότατα, για να εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του στη σαββατιάτικη αναμέτρηση, καθώς συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από