Άρης: Συμπλήρωσε κάρτες ο Βέλεθ

Άρης: Συμπλήρωσε κάρτες ο Βέλεθ

Ο Ισπανός αμυντικός έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού στο χθεσινό (29/9) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ η κίτρινη που δέχτηκε ήταν η τρίτη και θα πρέπει να εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Ο Φραν Βέλεθ στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στο χθεσινό (29/9) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έγινε αναγκαστική αλλαγή, ενώ θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του.

Παράλληλα, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και θα πρέπει σε ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του, να εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του. Με δεδομένο ότι ο Βέλεθ, μάλιστα, δύσκολα θα ξεπεράσει άμεσα τις ενοχλήσεις που νιώθει, είναι πιθανόν να δηλωθεί στο σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.

Διαβάστε επίσης: Τάιλερ, Σάσα και Πετρούσεφ: Το τρίγωνο των 60 πόντων και η μηδενική δημιουργία του Παναθηναϊκού (vid)

Εκτός από τον Βέλεθ που συμπλήρωσε τρεις κάρτες, ακόμα έξι παίκτες των κιτρινόμαυρων βρίσκονται στο όριο της τιμωρίας. Συγκεκριμένα, από δυο κίτρινες έχουν οι Μπράμπετς, Μάγιο, Μοντόγια, Φρίντεκ, Σαμόρα και Γκαρθία

Σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας, στο παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας, ο Άκης Μάντζιος θα περιμένει τον Φαμπιάνο, που αντιμετωπίζει, επίσης, πρόβλημα τραυματισμού, ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο Ρόουζ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ