Αλμέιδα: «Τα πήγαμε καλά, ερμηνεύσαμε σωστά το παιχνίδι του αντιπάλου μας»

Αλμέιδα: «Τα πήγαμε καλά, ερμηνεύσαμε σωστά το παιχνίδι του αντιπάλου μας»

Όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού (2-0) για την 6η αγωνιστική της Super League.

H AEK ήταν καλύτερη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι έφτασε δίκαια σε μια νίκη (2-0) που τη φέρνει στη κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας και τόνισε πως οι παίκτες του ερμήνευσαν πολύ καλά το πλάνο του και έκαναν καλό παιχνίδι, ενώ απάντησε με τον… δικό του τρόπο σε ερώτηση αν είναι ο πιο χαρούμενος Αλμέιδα της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Κολοσσός ο Σάσα και… πάρτο μέσα: Το τρίποντο του Βεζένκοφ που έκρινε το Super Cup (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ότι είδαμε τον πιο χαρούμενο Ματίας Αλμέιδα φέτος: «Όχι, δεν ισχύει. Είμαι ευτυχισμένος γενικά στη ζωή μου και πολλές φορές όταν είμαι χαρούμενος το πρόσωπό μου δεν το δείχνει. Και από την άλλη, δεν είμαι μοντέλο δεν χρειάζεται να κοιτάτε το πρόσωπό μου, είμαι απλά προπονητής. Είμαι πολύ κοντούλης για να είμαι μοντέλο».

Για το πού αποδίδει τη νίκη: «Τα πήγαμε καλά. Ερμηνεύσαμε πολύ καλά το πώς έπρεπε να παίξουμε απέναντι σ’ έναν μεγάλο αντίπαλο που παίζει πολύ καλά».

Για το ότι έπαιξε με έναν ποδοσφαιριστή στην επίθεση, τον Πιερό, με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τον Λιβάι Γκαρσία: «Ως προπονητής αυτό που κάνω είναι να μπορώ να καταλάβω και να ερμηνεύω τα χαρακτηριστικά των παικτών που προπονώ καθημερινά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ