ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: Τον… ξέρανε μέσα στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ είχε δύο δοκάρια, ήταν καλύτερος, αλλά ο Άρης τον... ξέρανε μέσα στην Τούμπα και πήρε ένα σπουδαίο «διπλό», επικρατώντας με σκορ 0-1 χάρη σε γκολ του Μάνου Γκαρθία (63')

Ένα πολύ μεγάλο «διπλό» πανηγυρίζει ο Άρης!

Μία ακόμη σπουδαία επικράτηση για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, καθώς μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», απόψε πέρασε από την Τούμπα νικώντας με σκορ 0-1 τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague! Δύο δοκάρια οι γηπεδούχοι, δεύτερο συνεχόμενο «διπλό» όμως για τους φιλοξενούμενους! Νίκησαν ξανά τον «αιώνιο» αντίπαλο στην έδρα του, όπως και πέρσι!

Διαβάστε επίσης: Τέσσερις μήνες από το απόλυτο έπος: Η ημέρα που ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League (vids)

Το μοναδικό γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης πέτυχε ο Μάνου Γκαρθία στο 63′. Πλέον, ο Άρης βρίσκεται στην 4η θέση με 11 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ είναι 3ος με 13 πόντους.

Η υπεροχή του ΠΑΟΚ δεν… μεταφράστηκε σε κάποιο γκολ

Στο πρώτο μισάωρο ο ρυθμός του αγώνα ήταν αρκετά χαμηλός, χωρίς τις μεγάλες φάσεις, αλλά από το 28′ και μετά το τέμπο της αναμέτρησης αυξήθηκε. Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία την είχε ο ΠΑΟΚ, με τον Τισουντάλι να σημαδεύει το δοκάρι του Κουέστα.

Στο 38′ ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε νέα σπουδαία στιγμή στο ματς, με το διαγώνιο τελείωμα του Γιάννη Κωνσταντέλια να μην βρίσκει εστία. Μία ακόμη καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο είχε ο ΠΑΟΚ. Ο «Ντέλιας» κουβάλησε κάθετα την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, σούταρε με διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε σε κόρνερ.

Ο Γκαρθία «παγώνει» την Τούμπα και δίνει στον Άρη σπουδαία νίκη

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε καλύτερα και στο 57 απείλησε με τον Ντιαντί από αριστερά να εκτελεί, αλλά τον Μπάμπα Ράχμαν να κάνει τη σωτήρια προβολή. Στο 63′ συνέβη η στιγμή του αγώνα.

Ο Μάνου Γκαρθία πάτησε περιοχή, έκανε το γύρισμα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1, σε μία φοβερή φάση που λίγοι κατάλαβαν ότι μπήκε γκολ!

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ πίεσε για την ισοφάριση, ο Μπάμπα σημάδεψε το δοκάρι στο 85′ από τη μικρή περιοχή, αλλά στη συνέχεια τίποτα δεν άλλαξε με τον Άρη να πανηγυρίζει το δεύτερο συνεχόμενο «διπλό» του μέσα στην Τούμπα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ (69′ Σβαμπ), Μπακαγιόκο (77′ Οζντόεφ), Κωνσταντέλιας, Τάισον (77′ Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιτς, Τισουντάλι (69′ Τσάλοφ).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Φρίντεκ, Μοντόγια, Μπράμπετς, Βέλεθ (45’+1′ Ρόουζ), Σιφουέντες, Μόντσου, Σίστο (74′ Σαβέιρο), Μανού Γκαρθία (81′ Νταρίντα), Ντιαντί (74′ Σουλεϊμάνοφ), Μορόν (81′ Σαμόρα).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από