Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (pic)

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ντιέγκο Αλόνσο για το αθηναϊκό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στην OPAP Arena (28/09, 21:30)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην OPAP Arena (28/09, 21:30, COSMOTE Sport 1) για το ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και λίγο πριν από την έναρξη του ντέρμπι έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ντιέγκο Αλόνσο.

O Oυρουγουανός προχώρησε σε τρεις αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό και χρησιμοποιώντας στην 11άδα τους Μπάλντοκ, Μαξίμοβιτς και Τζούριτσιτς αντί των Βαγιαννίδη, Μπακασέτα και Πελίστρι αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Γκολάρα του Ελ Κααμπί για το 2-0 μετά από ασίστ του Μουζακίτη (vid)

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Ντραγκόφσκι θα βρίσκεται στο τέρμα, με τους Μπάλντοκ, Ίνγκασον, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς τετράδα στην άμυνα. Αράο και Μαξίμοβιτς θα αγωνιστούν στον άξονα, έχοντας τον Ουναχί μπροστά τους, ενώ οι Τετέ-Τζούριτσιτς στα άκρα και o Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ντραγκόβσκι, Μπάλντοκ, Μλαντένοβιτς, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μακσίμοβιτς, Αράο, Ουναχί, Τετέ, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης.

Αναπληρωματικοί: Λοντίγκιν, Σένκεφελντ, Σπόραρ, Μπακασέτας, Τσέριν, Μαντσίνι, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από